Новият представител на гамата Softail на Harley-Davidson е тук София:

...
Новият представител на гамата Softail на Harley-Davidson е тук София:
Коментари Харесай

Harley-Davidson пусна Sport Glide на свобода

Новият представител на гамата Softail на Harley-Davidson е тук

София: Harley-Davidson показаха новия си мотоциклет от гамата Softail® – Sport Glide®, задвижван от последното потомство Milwaukee-Eight® мотор. От елементи круизер, от елементи туринг, само че 100 % Harley-Davidson.

Новият Sport Glide® 2018 е “заводски къстъм”, който е подготвен за всичко – дълги и и къси пътувания или просто за напредване в градската джунгла. И въпреки да употребява типичен линии от гамата на Harley-Davidson Touring, продължава личната си компактна и модерна визия.
Най-новото допълнение към Softail® гамата на Harley-Davdison; С нова обърната предна част и заден хидравличен амортисьор с опция за смяна на твърдостта на пружината; Задвижван от Milwaukee-Eight® 107 V-Twin двигател; С лесни за събаряне куфари и обтекател; Изцяло LED осветяване и електронен круиз-контрол;
Новият Harley-Davidson® Sport Glide® е като светкавично-преобличащ се магьосник, който идва с тип на нападателен фабричен къстъм круизер със свалящ се обтекател и куфари, идеално квалифициран за завършения. Многостранният Sport Glide® се прокрадва стилно из градските улици и е в очакване да тръгне както на малко, по този начин и на дълго пътешестване през уикенда.

 Harley-Davidson Sport Glide @@@

Деветият модел е основан на напълно последната Harley-Davidson Softail® платформа и е най-новият от 100-те въздействащи мотоциклета, които компанията възнамерява да показа до 2027 година. Sport Glide® съставлява вълнуваща композиция от технология и жанр.

Проектирано да е леко и стабилно, новото Softail® шаси на Sport Glide® обезпечава по-директно ръководство, а V-Twin моторът Milwaukee-Eight® 107 дава висок въртящ миг, разрешава извънредно ускоряване и улеснява изпреварванията.

Sport Glide® ще се предлага в три цвята: Vivid Black, Twisted Cherry и Silver Fortune.

Дейв Лац, основен продуктов управител на Harley-Davidson:

" Sport Glide® предлага вълнуващата динамичност на новата Softail® платформа, като в това време дава всичко належащо за пътешестване в града и отвън него. Заводският къстъм дизайн приказва за съвременно показване и актуален жанр. “

Брад Ричардс, вице-президент на отдел жанр и дизайн на Harley-Davidson:

" Sport Glide® показва необятното влияние на дизайна на Harley-Davidson по доста актуален метод. С новия си обтекател, да вземем за пример, човек може да види резултата на „ batwing “-а от моделите touring на Harley, само че с изменен дизайн за по-компактна и спортна форма “

 Harley-Davidson Sport Glide @@@

Обтекателят на новия Sport Glide® е планиран по този начин, че да отклонява вятъра от гърдите на мотоциклетиста, оставяйки чистия поток въздух да отива в лицето му. Захванат е за предницата с елементарно отварящи се скоби, правейки монтирането и демонтирането бързо и комфортно. За тези, които желаят още по-голяма отбрана от вятъра, общоприетото 1.5-инчово стъкло може да се размени с 5.5-инчово такова, част от гамата истински аксесоари на Harley-Davidson.

Новите твърди (и заключващи се) куфари са с грациозен дизайн, комфортни са за товарене и разтоварване и могат да бъдат отворени единствено с една ръка от мястото на лидера. Освен това имат амортисьор на капака, допускащ гладко отваряне. Общият потенциал на куфарите е 25.5 литра, само че може да бъде повишен посредством прибавяне на подложка за багажник или Tour-Pak релса, които са с новата система HoldFast®, основана особено за Softail® платформата. Подобно на обтекателя и куфарите, HoldFast® аксесоарите могат да се слагат и смъкват за секунди.

Широката и комфортна седалка, както и по-напред разположените крачна спирачка и лост за промяна на скоростите способстват за удобната позицията на седене както на по-високите, по този начин и на по-ниските ездачи; височината на седалката е единствено 652.7 мм. Daymaker LED фарът е заобиколен от LED пръстен и пасва идеално на задната LED светлина. Стандартни за модела са USB портът за зареждане, безключовото палене и Harley-Davidson Smart Security System.

Новата 43 мм обърната предна част е създадена за по-стабилно държание и с помощта на новите амортисьори е доста по-прецизна, създавайки чувство за убеденост при прекъсване. Всичко това е подсилено със общоприетоо инсталираната ABS система. Sport Glide® стъпва на нови джанти Mantis, 18-инчови начело и 16-инчови откъм гърба, обгърнати в гуми Michelin Scorcher 31.

 Harley-Davidson Sport Glide @@@

Sport Glide® разполага и с новото за Softail® моношок задно окачване с хидравлични настройки, които могат да се контролират. Това разрешава лесното приспособяване по отношение на тежестта на багажа или пасажера, запазвайки оптималното показване на окачването и геометрията на кормилното ръководство.

Изцяло черният Milwaukee-Eight® 107 мотор носи със себе си ново равнище на показване и изтънченост за всички Harley-Davidson Big Twin круизери, в това число за новия Sport Glide®. Двойните балансиращи валове са настроени тъй че да отстраняват първичните трептения на луфт, като в това време разрешават на мотора да покаже характера си в придвижване. Двигателят е твърдо захванат за рамката, което в допълнение заздравява шасито и свързва по-добре мотоциклетиста с машината.

Прецизната система за изстудяване на маслото в горещите зони на цилиндровите глави в допълнение усъвършенства комфорта както на лидера, по този начин и на пасажера. 2-1 изпускателната система и черните ауспуси способстват за спортния жанр на байка, а електронният надзор на газта разрешава общоприет електронен круиз-контрол.

За тези, които желаят още по-сериозно Milwaukee-Eight® показване от своя Sport Glide®, Harley-Davidson Genuine Motor Parts + Accessories оферират пакет от усъвършенствания Screamin’ Eagle - Stage I Street Cannon заглушител и усъвършенствана всмукателна система. Най-високото равнище е Stage IV, при което работният размер се усилва до 114 куб.инча и мощността стига до тавана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР