Новият председател на ОбС-Благоевград Андон Тодоров награди победителите в коледния

...
Новият председател на ОбС-Благоевград Андон Тодоров награди победителите в коледния
Коментари Харесай

Новият председател на ОбС-Благоевград Андон Тодоров награди Хлапетата“ в турнира по футбол в Благоевград

Новият ръководител на ОбС-Благоевград Андон Тодоров награди спечелилите в коледния шампионат на ФК " Хлапетата ", в който участваха млади футболни гении на възраст от 3 до 9 години. Събитието се състоя през днешния ден за 9-та поредна година в зала " Скаптопара " в Благоевград.

250 деца демонстрираха футболни умения пред аудитория от към 1200 индивида.

Това бе първата поява на Андон Тодоров като ръководител на ОбС-Благоевград на събитие в регионалния център на Пиринско. Преди месец на рождения ден на " Хлапетата " кметът на Благоевград инж. Румен Томов разряза тортата.

Сред формалните посетители на спортното събитие бе ръководителят на ОФК " Пирин " Ива Уорън, както и спонсори на шампионата, които пожелаха да останат анонимни.

" Хлапетата " протегнаха ръка към благотворителния коледен шампионат " Скапто Къп 2019 ", с цел да могат родителите на дребните футболисти да се включат в събитието съгласно опциите си.

Клуб " Хлапетата " е основан през 2011 година от футболния арбитър Георги Иванов. При него стартират да упражняват малчугани още от детските ясли. Клубът работи по обща методика с ОФК " Пирин ", където младите талатни не престават да развиват футболните си умения след навършване на 9-годишна възраст. Георги Иванов е и общински консултант в локалния парламент със особено отношение към спорта и младежките интензивности.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР