Новият председател на Националната волейболна лига Атанас Гаров представи екипа,

...
Новият председател на Националната волейболна лига Атанас Гаров представи екипа,
Коментари Харесай

Атанас Гаров: Целите ни са да подобрим качеството чрез повишаване на конкуренцията

Новият ръководител на Националната волейболна лига Атанас Гаров показа екипа, с който ще управлява комисията и проектите си за развиване. Това стана през днешния ден на конференция в хотел " Холидей Инн " в София.
 Пресконференция на НВЛ и новия ръководител Атанас Гаров @@@
Гаров, който е един от шефовете на ВК Левски София, бе одобрен като ръководител на Комисията " Национална волейболна лига " към БФВ на постоянното съвещание на УС на централата в понеделник.
“Целите ни са да подобрим качеството главно като повишим конкуренцията. За всички е ясно, че когато има повече конкуренция, ползата е по-голям, интригата е по-голяма, има повече гледаемост, има повече предпочитание от хората по какъв начин ще се развият събитията и надлежно по-голям интерес от сътрудници, които можем да притеглим - финансови сътрудници, спонсори, рекламодатели. Това е една съществена цел, която си слагаме да я реализираме в идващите месеци и години”, съобщи Атанас Гаров на формалното си показване.
 Пресконференция на НВЛ и новия ръководител Атанас Гаров @@@

“Разбира се, във всяко от шампионатите има разнообразни проблеми, разнообразни подцели. За Суперлигата като най-представителната част от шампионатите, естествено, е повишението на интереса като артикул и конкуренция. За женското направление първоначално е стабилизиране, тъй като както следите, там несъмнено има турбуленции по този начин да се каже. Бихме желали да бъдем сигурни, че ще има задоволително тимове, които да играят на едно положително равнище и последователно да се сътвори същинска конкуренция. А за Висшата лига и другите лиги, аз това, което се надявам да одобряват като цел и функционалност, е да станат същински, в същинския смисъл на думата, едно място, където да се развиват гениите, където да се притеглят колкото може повече хора да се занимават с волейбол и да се развиват в тези тимове. Съответно да станат забавни за израстване. Разбира се, всички тимове, които имат упоритости за напредък, ще им бъде дадена тази опция както до в този момент и ще бъдат насърчавани. Основната цел на цялата Лига ще бъде да се развива таланта”, добави Гаров.
 Пресконференция на НВЛ и новия ръководител Атанас Гаров @@@
“Как си представяме да се изпълнят всичките тези неща и по какъв начин със основаването на по-интересни шампионати, ще притеглим повече фенове, спонсори и рекламодатели, главно мое виждане е, че с цел да се случи това, би трябвало екип. И то екип от въодушевени хора, хора които са подготвени да влагат силата си. Екип от експерти, хора които са експерти в своята област и екип от хора, които значително се балансират и като характери, и като умения. Това постоянно е потребно, постоянно дава повече полемики и надлежно по-добри крайни резултати. Другото значимо нещо, с цел да се случат нещата, които си обещаваме, е да се основат ясни правила и да са годни за безусловно всички участващи в другите шампионати. Тези правила би трябвало да са спазвали, даже когато нещо те боли, тъй като в последна сметка общия интерес е над частния интерес, а общият интерес съгласно мен постоянно води до по-добър частен интерес”, приключи новият началник на НВЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР