Новият пойнт гард на Лос Анджелис Лейкърс Ражон Рондо се

...
Новият пойнт гард на Лос Анджелис Лейкърс Ражон Рондо се
Коментари Харесай

Рондо: Аз съм като треньор на терена

Новият пойнт гард на Лос Анджелис Лейкърс Ражон Рондо се самоопредели като “треньор на терена”. Ветеранът дойде в “Стейпълс Сентър” това лято и се чака да има немалка роля в ротацията на Люк Уолтън, а също по този начин да бъде наставник на младите баскетболисти в състава на “езерняците”.

“Всеки аспект от играта ми се е подобрил. Но считам, че най-голямото ми израстване е от позиция на водачеството. Предавам допустимо най-вече познания на младите играчи. През последните пет години бях на много места и имам вяра, че за всичко си има причина. Менторите, които имах в Бостън, изиграха сериозна роля за кариерата ми. Те ми помогнаха да стана това, което съм днес”, разяснява 32-годишният баскетболист, който в НБА е играл за Бостън, Далас, Сакраменто, Чикаго и Ню Орлиънс.

Rajon Rondo and his son Pierre.
Dad and son sharing a moment.
Photo by baskiart (IG) #coachdad #LakersNation #Celtics #Louisville #BBN pic.twitter.com/yLCTg1u4ZU
— ♣RR#9♣ (@Elgirrl) September 16, 2018
“Най-много се гордея с това, че спомагам играта за съотборниците си. Нямам проблем да изобретявам какво тъкмо да се случи всяка офанзива, стига на тях да им бъде по-лесно. Аз съм като треньор на терена”, добавя първенецът за 2008 година, който подписа контракт за един сезон с Лейкърс.

185-сантиметровият деец има междинни индикатори от 10.5 точки, 8.5 асистенции, 4.8 битки и 1.7 отнети топки в кариерата си до момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР