Новият посланик на САЩ в Украйна Бриджит Бринк обеща да

...
Новият посланик на САЩ в Украйна Бриджит Бринк обеща да
Коментари Харесай

САЩ разкриха целта си в Украйна: Стратегически провал на Русия

Новият дипломат на Съединени американски щати в Украйна Бриджит Бринк даде обещание да трансформира съветската специфична интервенция в Украйна в " стратегически неуспех " за Москва.

Това съобщи тя на чуване в комисията по външни работи в Сената на Съединени американски щати, съобщи сътрудник на Полит Навигатор.

Брин изслуша прощалните думи на американските сенатори и отговори на техните въпроси.

„ Вашата работа ще бъде сложна, тъй като в този момент ще би трябвало да преместите посолството назад в Киев, да предоставите филантропична и друга помощ на Украйна, а след края на войната ще е належащо да предоставите на Украйна помощ за възобновяване ", сподели сенатор Джим Риш.

" Ще има доста разбори на обстановката. Надяваме се, че ще играете самодейна роля в Украйна и ще следвате промените. Очаквам интензивно да подкрепите всичко належащо, с цел да завоюват войната украинските въоръжени сили “, съобщи още той.

В отговор новият дипломат даде обещание „ да помогне на Украйна на бойното поле и в договарянията “:

„ Обещавам, че ще оказа помощ на Украйна да реализира триумф както на бойното поле, по този начин и по време на договарянията. Ще подсигуряваме, че напъните на Русия да господства в Украйна се трансфорат в стратегически неуспех. "

" Ще поддържа и филантропичната, икономическата помощ и поемането на отговорността за военни закононарушения на територията на Украйна от Русия ", съобщи тя.

Брин също оприличи Украйна на Афганистан, където американските войски бяха изтеглени небрежно от предходната година:

„ Мисля, че би трябвало да вършим от ден на ден и повече. Не сме дали задоволително запаси на Афганистан, тъй че тук би трябвало да създадем най-хубавото, което можем. Това е огромно предизвикателство за нас, би трябвало да бъдем изобретателни и новаторски по този въпрос.”

Посланикът също по този начин даде обещание да улесни износа на пшеница и други зърнени култури от Украйна:

„ Що се отнася до износа от пристанища, това е доста огромен проблем в този момент, тъй като Русия блокира пристанища на Черно и Азовско море. "

" Опитваме се да работим с интернационалните сътрудници, други страни, да намерим различни способи за царевица, за зърно в Украйна, а също и да работим с други организации, които дават помощ, с цел да предоставим на тези страни, които зависят от този експорт ", сподели тя.

По-рано PolitNavigator заяви, че Бринк е посланик от кариерата, която се причислява към Държавния департамент през 1996 година Оттогава тя съумява да работи в доста „ горещи “ точки – в Сърбия в края на 90-те, по време на войната в Грузия през 2008 година, тя управлява въпросите на Южен Кавказ и връзките с Азербайджан и Армения.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР