Новият посланик на САЩ у нас Херо Мустафа пристига скоро

...
Новият посланик на САЩ у нас Херо Мустафа пристига скоро
Коментари Харесай

Новата посланичка на САЩ у нас положи клетва във Вашингтон, пристига скоро в София


Новият дипломат на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа идва скоро в България. "Днес дипломат Херо Мустафа постави клетва на гала в Държавния департамент във Вашингтон. Посланикът и нейното семейство ще дойдат в София напълно скоро. " Това оповестиха от посолството на Съединени американски щати у нас преди минути.

Радваме се да я посрещнем! Предложете ни кое да е първото място, което тя да посети в България, питат от задачата у нас на страницата си във Facebook, където разгласяват фотоси от церемонията във Вашингтон.

Г-жа Мустафа ще размени на този пост Ерик Рубин. Тя е посланик от кариерата. До момента е заместник-ръководител на посолството на Съединени американски щати в португалската столица Лисабон. Преди това тя е била консултант по политически въпроси на американското посолство в Индия.

Във Вашингтон тя е била консултант в администрацията на вицепрезидента в Белия дом, заместник-директор на Дирекцията за Афганистан в Държавния департамент. Също по този начин госпожа Мустафа е била шеф в Съвета за национална сигурност.

Тя има бакалавърска тапия от Джорджтаунския университет и магистърска от Принстън. Тя приказва девет езика, в това число арабски, съветски, хинди и фарси.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР