Новият посланик на България в Израел Румяна Бъчварова разкри, че

...
Новият посланик на България в Израел Румяна Бъчварова разкри, че
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова разкри дали българския ритник е променил мнението на израелските туристи за България

Новият дипломат на България в Израел Румяна Бъчварова разкри, че отношението там към страната ни е доста уважителна. " Благодарността за спасяването на българските евреи е страст, която се препредава през поколенията. Искам да събера българската общественост в Израел, с цел да се срещнем, а и те да се срещнат между тях. Има разнообразни групи и желая да се срещнат ", сподели тя.

``
реклама

Бъчварова разяснява и случая с по този начин наречения " български ритник " - роден хотелиер, който опита да ритне израелски туристи. " Не мисля, че е оказало отрицателно въздействие. Да, излъчиха го по някои медии. Но паралелно с това лъчение излязоха и няколко изявления, които представяха доста добре българския туризъм. Фирмите не престават да популяризират българския туризъм, разнообразяват офертите си. Последната форма е шопинг туризмът. Залагат и на фамилен туризъм. Цената е значима, само че също и разнообразните услуги, които се оферират. Има доста положителни перспкетви за разавтие на страната ни и би трябвало да се възползваме от тях. Ще работя израелския опит да доближи българския бизнес и българската страна ", разяснява още тя.

" Продължаваме да сме близки и да се чуваме с премиера Бойко Борисов. Не ми е желал препоръки. Трябва да подкрепим опциите на Агенцията за електронно ръководство. Да подкрепим дигитализацията. Трябва да се притеглят стойностните експерти. Това, че едно ръководство остава по-дълго време, се цени и в Европа доста добре. Не желая да разясня Цветанов, може би след време, когато се върна от Израел ", съобщи Бъчварова.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 1 минута) Рейтинг: 3580 | Одобрение: -275 КОГО ЛЪЖЕ..НЕЯ СИ-БЪЧВАТА ИЛИ ШРЕК..  Изплезване :devil:  Нинджа Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР