Новият посланик на България в Израел Румяна Бъчварова разкри, че

Новият посланик на България в Израел Румяна Бъчварова разкри, че ...

Румяна Бъчварова разкри дали българския ритник е променил мнението на израелските туристи за България.Новият посланик на България в Израел Румяна Бъчварова разкри, че отношението там към страната ни е много уважителна. "Благодарността за спасяването на българските евреи е емоция, която се препредава през поколенията. Искам да събера българската общност в Израел, за да се запознаем, а и те да се запознаят помежду си. Има различни групи и искам да се срещнат", каза тя.

``
реклама

Бъчварова коментира и случая с така наречения "български ритник" - роден хотелиер, който опита да ритне израелски туристи. "Не мисля, че е оказало негативно влияние. Да, излъчиха го по някои медии. Но успоредно с това излъчване излязоха и няколко публикации, които представяха много добре българския туризъм. Фирмите продължават да рекламират българския туризъм, разнообразяват офертите си. Последната форма е шопинг туризмът. Залагат и на семеен туризъм. Цената е важна, но също и разнообразните услуги, които се предлагат. Има много добри перспкетви за разавтие на страната ни и трябва да се възползваме от тях. Ще работя израелския опит да достигне българския бизнес и българската държава", коментира още тя.

"Продължаваме да сме близки и да се чуваме с премиера Бойко Борисов. Не ми е искал съвети. Трябва да подкрепим възможностите на Агенцията за електронно управление. Да подкрепим дигитализацията. Трябва да се привличат стойностните специалисти. Това, че едно управление остава по-дълго време, се цени и в Европа много добре. Не искам да коментирам Цветанов, може би след време, когато се върна от Израел", заяви Бъчварова.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУК00 ДИВАКА (преди 1 минута) Рейтинг: 3580 | Одобрение: -275КОГО ЛЪЖЕ..НЕЯ СИ-БЪЧВАТА ИЛИ ШРЕК..Изплезване:devil:НинджаНапиши коментар

Източник: petel.bg