Новият помощник-треньор на Вердер Бремен Илия Груев говори за новата

...
Новият помощник-треньор на Вердер Бремен Илия Груев говори за новата
Коментари Харесай

Илия Груев: Вердер Бремен е постижение, искам да се развивам

Новият помощник-треньор на Вердер Бремен Илия Груев приказва за новата си работа в изявление за Спортно шоу Гонг в ефира на Дарик радио.

"Това е едно огромно самопризнание освен за мен, а и за работата, която свърших през годините, Бундеслигата е едно доста високо равнище, Наставникът на Вердер Флориан Кофелд е един млад експерт, с упоритости, това приказва единствено по себе си къде ще бъда на работа от идващия сезон ", стартира Груев.

"Доста помислих по този въпрос, човек желае да се развива, това е последваща стъпка в развиването ми, желаех да направя стъпка напред, работи се в екип, аз съм отборен състезател, мога да оказа помощ на наставника с опита си, един тим като Вердер Бремен е достижение ".

"Илия е 4 години във Вердер Бремен, нямам терзание, както аз, по този начин и той, давам образец Пол Дардай беше треньор на двамата си сина, това не е проблем, аз въпреки всичко съм помощник-треньор. Дано това мое наличие му донесе позитивни страсти, тъй като постоянно сина се съпоставя с бащата, горделив съм, всичко е постигнал самичък ", разяснява Груев-старши по отношение на това, че ще работи дружно със сина си, който има професионален контракт с клуба от Бремен.

"Доста се дискутира тук Висшата лига на Англия, веселя се за Клоп и Ливъпрпул, имам контакти с него, той е добър освен като треньор, само че и като човек, почит за Почетино и Тотнъм, за мен това е необикновено, в случай че Челси и Арсенал се класират, притискам палци за Айнтрахт ", сподели Груев във връзка случилото се в полуфиналните борби от Шампионска лига и идните такива в Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР