Новият политик Слави Трифонов си е поставил за задача да

...
Новият политик Слави Трифонов си е поставил за задача да
Коментари Харесай

Слави тръгва срещу цялата власт!


Новият политик Слави Трифонов си е сложил за задача да завоюва 35% на идните парламентарни избори и по този метод да се трансформира в първа политическа мощ, оповестява БЛИЦ.

Гологлавият шоумен близо година се приготвяше за влизането си в обществено-политическия живот, а през това време организира стотици срещи с хора от разнообразни прослойки. На 5 октомври Трифонов започва партията си "Няма такава страна ", кръстена на едноименната му ария против статуквото. Очаква се още през септември, в навечерието на локалния избор, Трифонов да излезе със серия директни нападки към кабинета, а по-късно не е изключено да се включи и в митингите против избора на основен прокурор.

Кметските избори ще са генералната подготовка на Слави за тези за Народно заседание, където се надява да удари джакпота и да се трансформира в главен фактор на политическата сцена. Но занапред е ясно, че Трифонов го чакат доста препъни камъни. Това ще са най-много амортизираните фигури, които са изпаднали от каруците на Съюз на демократичните сили, Национална движение „Симеон Втори", Българска социалистическа партия и ГЕРБ - партиите против, които другояче Слави толкоз мощно анатемосва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР