Новият Peugeot e-Rifter Vanderer съчетава предимствата на превозно средство за

...
Новият Peugeot e-Rifter Vanderer съчетава предимствата на превозно средство за
Коментари Харесай

Peugeot e-Rifter Vanderer - един приятен градски кемпер

Новият Peugeot e-Rifter Vanderer съчетава преимуществата на транспортно средство за ежедневна приложимост с тези на кемпер за завършения навън. Градският кемпер е резултат от съдействието сред Peugeot и основаната в Алгой компания Vanderer, експерт в решенията за кемпери.

Основата на мултифункционалния автомобил е e-Rifter L2 с пет или седем места. Моделът e-Rifter Vanderer предлага разнообразни пакети за самостоятелните потребности от цвят, функционалности и аксесоари за интериора и екстериора. По този метод модерният кемпер предлага нужните условия за пътувания и поръчки в града, както и за къмпинг пътувания със фамилията.

С разнообразни варианти за избор, като преносимия мебелен модул "Interior Living " или пакета "Cool&Freeze ", клиентите могат да проектират своя модел съгласно самостоятелните си условия. Разтегателният кухненски ъгъл с доста място за предпазване предлага две благоприятни условия за готвене - с газ и ток. Кухненският ъгъл е допълнен от мивка с течаща вода (обем дванадесет литра прясна вода и отпадна вода). Автомобилът разполага и с 16-литров компресорен ледник и фризер сред седалките на лидера.

Peugeot e-Rifter Vanderer се предлага с литиево-йонна батерия с потенциал 50 кВтч. Според производителя, той разрешава пробег от до 274 километра (комбиниран, L2, 5-местен), според от версията, профила на шофиране и според протокола WLTP, който сега се утвърждава. Термичният надзор е предопределен да разреши на батерията да се зарежда бързо, да има усъвършенстван обсег и да има по-дълъг експлоатационен живот.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР