Новият партньор на Мария Игнатова - Ивайло Цветков Нойзи направо

...
Новият партньор на Мария Игнатова - Ивайло Цветков Нойзи направо
Коментари Харесай

Новият на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб

Новият сътрудник на Мария Игнатова - Ивайло Цветков Нойзи напряко поставя в дребния си джоб някогашната ѝ половинка Димитър Рачков, а аргументите са много явни.

Актуалната половинка на русокосата тв водеща е същински интелектуалец и е цялостна диаметралност на някогашния, който по-често се свързва с шумни компании и шоу стратегии.

Нойзи, който нашумя през 90-те години на предишния век като основен редактор на паметното списание " Егоист ", не е от хората, които обичат да се акцентират, въпреки да има защо. Роденият на необикновена дата - 29 февруари 1972 година, приказва 7 езика, в това число мъртвите латински и старогръцки. Запален меломан е и от дете слуша Моцарт, Бах и Рахманинов, написа Шоу Блиц.

Все още не е ясно по какъв начин са се срещнали с Мария Игнатова и по кое време е почнала връзката сред двамата, само че е реалност, че те са двойка и то много любопитна. Преди години Нойзи е споделял, че намира смисъл да поддържа връзка единствено с жена си и щерка си Анна, а през днешния ден е разграничен с майката на единственото си дете.

Припомняме, че Нойзи и Игнатова се появиха за първи път дружно на рождения ден на брачната половинка на Маги Халваджиян - Кремена, доскоро повече от месец и по този начин публично потвърдиха слуховете, че са най-новата световна двойка. Любопитен миг е, че на същото празненство някогашният на Игнатова - Димитър Рачков също сподели новата русокоска в живота си - плеймейтката Анита Димитрова.
 Новият на Мария Игнатова постави Рачков в дребния си джоб

Близки до Мария Игнатова издават, че откогато е с Ивайло Цветков, тя напряко цъфти от благополучие. А за Рачков, с който сложиха завършек на връзката си в края на 2018-та, не обелва и дума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР