Новият пакет Parallels Desktop 15 идва с редица подобренияРазработчиците на

...
Новият пакет Parallels Desktop 15 идва с редица подобренияРазработчиците на
Коментари Харесай

Улесняват пускането на Windows игри на macOS

Новият пакет Parallels Desktop 15 идва с редица усъвършенствания

Разработчиците на Parallels Desktop улесниха стартирането на игри и тежки графични стратегии за Windows на macOS (снимка: Parallels Desktop)

Потребителите на macOS се задоволяват с дребна селекция от игри от Steam и Mac App Store, като също по този начин могат да пускат остарели версии посредством стратегии за виртуализация на своите Mac компютри. Но разработчиците на Parallels Desktop улесниха стартирането на игри и тежки графични стратегии за Windows на macOS с новата актуализация на пакета, която прибавя поддръжка за DirectX 11.

Технологията на рендериране посредством Apple Metal форсира графичното обрисуване с към 15% на macOS. Това към момента не е задоволително за стартиране на най-новите игри за Windows с отлична графика, само че виртуализирането на версии отпреди 5-7 години с 3ds Max и Microsoft Office е доста положително.

В формалния лист с промени в Paralles Desktop разработчиците подсигуряват осъществяването на игри като Madden NFL 19, Age of Empires: Definitive Edition, Anno 2205, Railway Empire, Space Engineers, Frostpunk, Risk of Rain 2, FIFA 19, Fallout 4, Elite Dangerous, Prey (2017) ), Crysis 3 и Anno 1800.
още по тематиката
Пакетът за виртуализация Parallels Desktop 15 идва също с поддръжка за Sidecar от macOS Catalina. Тази функционалност разширянае екрана на таблетите iPad. Така потребителите на пакета ще могат да пускат приложения за Windows непосредствено на екрана на iPad.

Сред нововъведенията във версия 15 са също поддръжката за разширена работа със стилус Apple Pencil, усъвършенствано влачене и стартиране сред двете системи, поддръжка за звукови карти Intel HDA, усъвършенствана поддръжка на Bluetooth и други

Актуализираният пакет за виртуализация към този момент е наличен за закупуване, само че новите функционалности, свързани с macOS 10.15, ще се появят едвам с стартиране на операционната система към края на годината.

Даунлоуд: Parallels Desktop
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР