Новият пакет от европейски санкции срещу Русия ще засегне повече

...
Новият пакет от европейски санкции срещу Русия ще засегне повече
Коментари Харесай

Нов пакет от европейски санкции срещу Русия

Новият пакет от европейски наказания против Русия ще засегне повече от 600 руснаци. Това заяви пред публицисти френският финансов министър, Бруно льо Мер, преди началото на срещата на финансовите министри на 27-те страни от Европейски Съюз в Брюксел, съобщи ТАСС.

„ Приет е нов пакет от наказания, който ще засегне повече от 600 руснаци “, сподели Льо Мер. Министърът отхвърли да даде имена на съветски жители, включени в този лист. „ Съществена част от съветската финансова система попада под глобите “, сподели ръководителят на френското министерство. Той удостовери, че Европейски Съюз " обмисля всички разновидности " за санкционен напън върху Русия. Посланици на 27 страни от Европейски Съюз реализираха съглашение в понеделник за четвърти кръг от наказания против Русия, заяви в " Туитър " френското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Очаква се глобите да влязат в действие след публикуването им в формалния бюлетин на Европейски Съюз. Освен това, европейските дипломати реализираха единодушие по послание до Световната комерсиална организация (СТО), за преустановяване на режима на " най-облагодетелстваната нация " за Русия, както и прекъсването на разглеждането на молбата на Беларус за присъединение към СТО.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР