Новият отбор на българската волейболистка Симона Димитрова Голдън Тюлип Волалто

...
Новият отбор на българската волейболистка Симона Димитрова Голдън Тюлип Волалто
Коментари Харесай

Красавица от Казахстан стана съотборничка на националката Симона Димитрова

Новият тим на българската волейболистка Симона Димитрова Голдън Тюлип Волалто 2.0 (Казерта) притегли казахстанската перла Сабина Алтинбекова . Красавицата с съвсем 1 милион почитатели в Инстаграм е подписала с клуба за 2 години след дълги договаряния.
View this post on Instagram
S20 time Season 2020/2021 will with amazing team in Italy #alhamdulillah #inshallah #mashallah #letsgo

A post shared by Sabina Altynbekova | S20 (@altynbekova_20) on Jul 4, 2020 at 1:25am PDT

Това е и първият й трансфер отвън азиатския континент. До момента с изключение на в родината си, където е същинска икона, е играла и в Япония и Дубай.
View this post on Instagram
Девушки, ничем не ограниченные, начинают устанавливать себе рамки самостоятельно. Девушки, живущие по чьим-то запретам и правилам, жаждут их нарушить. Таким образом, в первом случае получается самовоспитанное благородие, а во втором дисциплинированное двуличие.

A post shared by Sabina Altynbekova | S20 (@altynbekova_20) on May 22, 2020 at 6:44am PDT

Името на Алтинбекова нашумя през 2014 година, когато е едвам на 17 години. На 17-ото издание на азиатското състезание тя бе удостоена с купата " Най-красива волейболистка ", притегли вниманието на редица медии. Стигна се до такава степен, че треньорът на казахстанския народен тим се оплака, че не може да работи при изискване, че се обръща внимание на една-единствена състезателка.

За всичко обаче са отговорни физическите й данни - Сабина е висока 182 см, а краката й са дълги 124 см...



Алтинбекова се посвещава на волейбола на 14-годишна възраст. Решението й да се занимава със спорт не е инцидентно, защото и родителите са някогашни спортисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР