Новият Opel Movano е по-модерен и по-удобен за работа. Множество

...
Новият Opel Movano е по-модерен и по-удобен за работа. Множество
Коментари Харесай

Новият Opel Movano: високо ниво на безопасност и гъвкавост

Новият Opel Movano е по-модерен и по-удобен за работа. Множество системи за асистенция и технологии вършат живота и работата по-лесни и по-приятни. Към това се прибавя отличната съгласуваност и инфоразвлекателните технологии, включващи съгласуемост с Apple CarPlay и Android Auto, както и бързо реагиращ 7.0-инчов сензорен екран.

" Кокпитът " на новия Movano е структуриран като съвременен мобилен офис. С общо 22 места за предпазване на предмети разполагаем е обилие от пространство за всевъзможни потребности в всекидневието. Интелигентни дизайнерски решения като жабката FlexTray с потенциал до 10.5 литра, която може да бъде отваряна като чекмедже, вършат живота по-лесен. Седалката с въздушно окачване дава опция на лидера да пътува удобно.


Както и преди, новият Movano ван е разполагаем в четири дължини и три височини, с до 4.5 тона оптимално възможно тегло и 17 кубически метра товарен размер. Още от завода разполагаем на клиентите са общо 150 разнообразни разновидността на трансформации. Благодарение на новите ръкохватки на страничните стени и LED осветлението, товарното поделение е още по-използваемо.

Високо равнище на сигурност: помощник за страничния вятър, предизвестие за съществуване на обект в мъртвата зона, камера за назад виждане

Множество системи за асистенция на лидера, които се оферират за първи път в Movano и не са част от оборудването на съперниците, вършат шофирането по-безопасно. Подобрена видимост се обезпечава от системите за предизвестие за съществуване на обект в мъртвата зона на видимост на лидера и системата за назад виждане " Rear Vision ". Специалната камера на Movano демонстрира на лидера какво се случва зад автомобила, когато той се движи; при фургона с преградна стена сред кабината и товарното поделение, към този момент не е належащо лидерът да разчита на външните огледала. Изображението се демонстрира на 7.0-инчов екран. Когато лидерът включи задна предавка, камерата се изключва и изображението се обезпечава от друга камера за заден ход.



Системата за предизвестие за съществуване на обект в мъртвата зона предотвратява произшествия с други участници в пътното придвижване, като да вземем за пример велосипедисти. Движещи се обекти като колела или мотоциклети, които лидерът всекидневно не може да види от шофьорското място, се разпознават благодарение на ултразвуковите датчици. Ако те открият съществуване на нещо в мъртвата зона, се задействат LED предупредителни светлини в съответното външно огледало. Системата стартира да алармира, като премигва, когато лидерът задейства мигача от съответната страна.

Системата за предизвестие за овакантяване на лентата се задейства при скорости по-високи от 30 км/ч. Ако Movano напусне лентата непреднамерено, системата задейства сигнална тревога и изобразява предизвестие на осведомителния екран. Предните и задните датчици вършат паркирането по-лесно. При маневриране със скорости по-ниски от 12 км/ч, благодарение на ултразвукови датчици се предизвестява лидера за съществуване на обекти пред и зад автомобила. Това става посредством звуков сигнал и предизвестие на осведомителния екран на лидера. Ако е конфигурирана мултимедийна система, на 7.0-инчов екран се изобразява зоната зад автомобила.

Асистентът за непряк вятър е друга значима система в новия Movano. Големите коли, като ванове и фургони са уязвими към странични ветрове, изключително на мостове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР