Новият областен управител на Враца Георги Митов встъпи в длъжност.

...
Новият областен управител на Враца Георги Митов встъпи в длъжност.
Коментари Харесай

Новият областен управител на Враца Георги Митов встъпи в длъжност

Новият регионален шеф на Враца Георги Митов встъпи в служба. Той бе посрещнат от досегашния губернатор Стефан Красимиров с проведена публична гала по предаване на властта.
Красимиров благодари на екипа на администрацията за отличната и професионална работа и пожела на наследника си да ръководи почтено, законосъобразно и отговорно.
„ Завещавам една Областната администрация в положително положение, в която се работи съществено и се залага на положителни практики “, сподели Стефан Красимиров.
Георги Митов разиска с досегашния регионален шеф настоящата работа на Областна администрация – Враца и хода на организационно-техническата подготовка на идните избори за народни представители, планувани за 2 октомври.
Новият регионален шеф изрази предпочитание за последователност и надграждане на постигнатото до момента от Областна администрация – Враца.
„ Приемам щафетата от регионален шеф, който е работил съществено, градивно и намерено “ – съобщи Георги Митов.
Основен приоритет в работата му ще бъде организирането и провеждането на естествени, почтени, транспарантни и демократични избори, при прецизно съблюдаване на законовите разпореждания. „ Целта е да продължим да връщаме доверието на обществото в държавността и върховенството на закона. Законността ще бъде незаобиколим и непрекъснат принцип в моята работа и активността на Областната администрация “.
Митов изрази убеденост, че бързо ще навлезе в елементи в настоящата работа на всички звена на институцията. Новият регионален шеф посочи, че наред с работата по главния приоритет – провеждането на парламентарните избори, администрацията би трябвало да продължи да извършва качествено всичките си други функционалности.
Новият регионален шеф се срещна с колектива на администрацията. Той прикани чиновниците на институцията да работят професионално, честно и отговорно в работа на страната и в полза на обществото, изпълнявайки настоящите си задания.
Георги Митов дълги години е работил в системата на Министерство на вътрешните работи, като през 2012 година е назначен за шеф бранш „ Криминална полиция “ в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Враца, а от 2015 до 2019 година е шеф районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи към ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца. От 2019 година досега се занимава с организация и ръководство на действия, свързани с инфраструктурното строителство в частния бранш.
Притежава бакалавърска степен по „ Счетоводство и надзор “ от УНСС и магистърска степен „ Финанси “ към Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “, а по-късно приключва профилиран курс за подготовка „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ в Академията на Министерство на вътрешните работи в София. Дълги години работи в системата на Министерство на вътрешните работи, като през 2012 година е назначен за шеф бранш „ Криминална полиция “ в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Враца, а от 2015 до 2019 година е шеф районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи към ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР