Новият областен управител на Видин Любен Иванов встъпи официално в

...
Новият областен управител на Видин Любен Иванов встъпи официално в
Коментари Харесай

И новият областен управител на Видин встъпи в длъжност

Новият регионален шеф на Видин Любен Иванов встъпи публично в служба.

Той заменя на поста Огнян Асенов. Иванов бе назначен с решение на Министерски съвет от 5 януари. На гала в Областна администрация алегорично бе предаден поста на новия регионален шеф.

Досегашният регионален шеф Огнян Асенов благодари на екипа на администрацията за отличната и професионална работа и пожела на Любен Иванов да ръководи почтено, законосъобразно и отговорно.

Законността ще бъде незаобиколим и непрекъснат принцип в моята работа и активността на Областната администрация, съобщи Любен Иванов и бе безапелационен, че няма да допусне незаконосъобразни дейности на никакво равнище.

Той благодари на премиера и държавното управление, както и на водачите на " Демократична България " за гласуваното доверие да бъде регионален шеф на Видин. Любен Иванов е от квотата на " Демократична България ".

Той бе лидер на листата на " Демократична България-обединение " за област Видин на последните парламентарни избори. Иванов е роден на 3 януари 1979 година във Видин. Завършил е приблизително обучение в СУ " Цар Симеон Велики " във Видин и е магистър по право от Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Семеен, с две деца. От 2003 година е член на Адвокатската гилдия във Видин.

Работил е в областта на комерсиалната неплатежоспособност, оповестяват от регионалната администрация. От 2015 година е общински консултант, а в сегашния Общински съвет - Видин е представител на Местна коалиция Съюз на демократичните сили (НДСВ, Нова опция, ЗНС, Български земеделски народен съюз, БДСР).

След встъпването в служба като регионален шеф мястото му в Общинския съвет ще заеме идващият по ред от листата на обединението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР