Новият наставник на все още няма поражение начело на тима,

...
Новият наставник на все още няма поражение начело на тима,
Коментари Харесай

Всички чакат Пирло да загуби няколко мача, смята Аниели

Новият ментор на към момента няма проваляне отпред на отбора, без значение че пое отбора без съвсем никакъв опит. Според клубния президент Андреа Аниели критиците са подготвени да атакуват, само че единствено чакат момента.

“Всички към нас чакат Пирло да загуби няколко мача, с цел да стартират с отрицателните мнения - разяснява босът. - Андреа не съумя да направи естествена предсезонна подготовка, а му липсва и треньорски опит. Това значи, че пътят му най-малко първоначално няма да мине без компликации. В момента, в който се сблъскаме с първата огромна такава, незабавно ще завалят рецензиите за избора ни като управление.”

Междувременно Аниели заяви, че европейските тимове са пред загуби сред 5,2 и 6,3 милиарда евро поради пандемията от ковид. Всички тези загуби в действителност са пропуснати доходи от отсрочени мачове или отсъствието на почитатели.

" Без мачове за клубовете остават заключени някои пера от приходите, а без тях системата може да рухне. Ще можем да оценим изцяло и с акуратност въздействието на пандемията върху клубния футбол едвам през есента на 2021 година ", сподели шефът на Юве, който е и президент на Съюза на европейските клубове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР