Новият наставник на ЦСКА 1948 - Любо Пенев, се върна

...
Новият наставник на ЦСКА 1948 - Любо Пенев, се върна
Коментари Харесай

Любо Пенев: Kибициte от Дървеното са причината Ганчев да е собственик на ЦСКА

Новият ментор на ЦСКА 1948 - Любо Пенев, се върна към тематиката за раздялата си с ЦСКА в края на предходната година. Той показа, че не изпитва никакво оскърбление след раздялата. Пенев обаче посочи, че е срещнал непризнателност от Ганчев, макар че за 3 месеца е приключил съвършено своята работа.

Специалистът добави, че по този начин наречените от Гриша Ганчев " кибици от Дървеното " са повода той да е притежател на ЦСКА и сега.

„ Как да реагират почитателите на ЦСКА? Убеден съм, че ще са позитивни. След като не съм желан в един клуб, няма по какъв начин да работя там. Вие следите футбола. Това е ясно и тъкмо. Аз бях изпъден, да се връщам ли 10 месеца обратно. Решение на управлението, не беше най-хубавото. Аз съм експерт, обичам футбола и да работя. Не виждам причина някой да се сърди. Преди 10 месеца някой отбрани ли ме в 12 през нощта? Там най-важните решения се взимат сред 12 и 3 през нощта. Някой отбрани ли ме? Някой да ме е издържал? Това си е моя работа. След като не ме желаят, аз се оправям самичък ", стартира Пенев по тематиката.

" Няма оскърбление. Всеки си носи отговорност. Тези, които са ме изгонили, да си носят отговорност. За 3 месеца направих невъзможното. Те не съумяха да го създадат с нито един треньор. Какво стана преди 10 месеца? Аз съм със самочувствие, че съм си приключил работата. Поемам тима, имаме 9 дни за подготовка. Играем полуфинал против Лудогорец, съвършен мач, печелим и Купата. Изиграваме плейофа по отговарящ метод. Перфектно свършена работа. В един момента инерцията свършва ".

" В един миг обаче инерцията свършва. Сигурен съм, че ще ме питате за изявлението на Гриша Ганчев. Всеки, който схваща от футбол, и почитателите схващат, че това е една скалъпена история, в която има доста погрешни неща. Има и истини, като да вземем за пример след втория лагер в Банско щяха да спукат топката тези чобани. Втората – след лагера в Турция в действителност имаше доста контузени. Връщам се преди 10 месеца, когато същите футболисти без новите попълнения завършихме съвършено шампионата и спечелихме купата. Ако по-късно има хора, които не знаят по какъв начин да си правят работата, е обособена тематика. Вярвам в методиката си и философията, която имам. Така ще бъде и в този момент. Отговорните за тези неточности са старши треньора и кондиционния треньор. За двете неточности, които показва в изявлението си”.

„ За да сме ясни и точни, тук приказваме за два клуба. Как се споделят тимовете, които визираме? Единият тим се споделя ЦСКА – София, другият ЦСКА 1948. По мотив на почитателите се споделя в това изявление „ кибиците от Дървеното”. Без тези „ кибици от Дървеното”, Гриша Ганчев нямаше да е в ЦСКА. Човекът, който даде изявлението, уточни дребна част от проблемите, които имат. Вече няколко пъти им спасих неверното ръководство и неправилните решения. Само за 3 месеца. Какво получавам? Неблагодарност”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР