Новият наставник на ЦСКА 1948 - Любо Пенев, се върна

...
Новият наставник на ЦСКА 1948 - Любо Пенев, се върна
Коментари Харесай

Пенев: Без кибиците от Дървеното Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА

Новият ментор на ЦСКА 1948 - Любо Пенев, се върна към тематиката за раздялата си с ЦСКА в края на предходната година. Той показа, че не изпитва никакво оскърбление след раздялата. Пенев обаче посочи, че е срещнал непризнателност от Ганчев, макар че за 3 месеца е приключил съвършено своята работа.

Специалистът добави, че по този начин наречените от Гриша Ганчев "кибици от Дървеното " са повода той да е притежател на ЦСКА и сега.

„ Как да реагират почитателите на ЦСКА? Убеден съм, че ще са позитивни. След като не съм желан в един клуб, няма по какъв начин да работя там. Вие следите футбола. Това е ясно и тъкмо. Аз бях изпъден, да се връщам ли 10 месеца обратно. Решение на управлението, не беше най-хубавото. Аз съм експерт, обичам футбола и да работя. Не виждам причина някой да се сърди. Преди 10 месеца някой отбрани ли ме в 12 през нощта? Там най-важните решения се взимат сред 12 и 3 през нощта. Някой отбрани ли ме? Някой да ме е издържал? Това си е моя работа. След като не ме желаят, аз се оправям самичък ", стартира Пенев по тематиката.

"Няма оскърбление. Всеки си носи отговорност. Тези, които са ме изгонили, да си носят отговорност. За 3 месеца направих невъзможното. Те не съумяха да го създадат с нито един треньор. Какво стана преди 10 месеца? Аз съм със самочувствие, че съм си приключил работата. Поемам тима, имаме 9 дни за подготовка. Играем полуфинал против Лудогорец, съвършен мач, печелим и Купата. Изиграваме плейофа по отговарящ метод. Перфектно свършена работа. В един момента инерцията свършва ".

"Феновете са наясно, че това е едно режисирано изявление на Гриша Ганчев. Първата тематика, доста значима от това изявление, че след лагера в Банско тези щяха да спукат топката. Следващата е за след лагера в Турция. Връщам се преди 10 месеца, когато същите футболисти без новите попълнения завършихме съвършено шампионата и спечелихме купата. Ако по-късно има хора, които не знаят по какъв начин да си правят работата, е обособена тематика. Вярвам в методиката си и философията, която имам. Така ще бъде и в този момент. Отговорните за тези неточности са старши треньора и кондиционния треньор. За двете неточности, които показва в изявлението си”.

„ За да сме ясни и точни, тук приказваме за два клуба. Как се споделят тимовете, които визираме? Единият тим се споделя ЦСКА – София, другият ЦСКА 1948. По мотив на почитателите се споделя в това изявление „ кибиците от Дървеното”. Без тези „ кибици от Дървеното”, Гриша Ганчев нямаше да е в ЦСКА. Човекът, който даде изявлението, уточни дребна част от проблемите, които имат. Вече няколко пъти им спасих неверното ръководство и неправилните решения. Само за 3 месеца. Какво получавам? Неблагодарност”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР