Новият наставник на Царско село Владислав Вутов заяви, че се

...
Новият наставник на Царско село Владислав Вутов заяви, че се
Коментари Харесай

Новият наставник на Царско село: Няма да бъдем унижавани в efbet Лига, ще се борим да останем

Новият ментор на Царско село Владислав Вутов съобщи, че се надява с усилена работа Царско село да успее да резервира мястото си е efbet Лига. Говореше се, че отборът може да приключи присъединяване си в елита прибързано, само че през днешния ден съставът стартира подготовка за новия сезон и се прави селекция за пролетта. Младият експерт е на мнение, че тимът няма да бъде “боксова круша ” за останалите отбори, а ще се бори сполучливо против противниците.

“Желанието ни е да играем добър футбол и нямаме никакво желание да бъдем унижавани в резултатите. Искаме да успеем да изградим тим, който може да демонстрира хубави неща на терена. Днес запознахме подготовка най-вече с млади футболисти, само че огромна част от тях към момента не са подготвени да бъдат част от мъжкия футбол и евентуално ще продължат да се развиват в школата ни. Постепенно ще привличаме футболисти, които считаме, че ще ни свършат работа, с цел да реализираме задачата си - да останем в елита на българския футбол ", сподели Вутов пред Sportal.bg
 Царско село взе капитана на Арда Царско село взе капитана на Арда
“Имаме сделка с Венци Христов, който има да доуточни някои неща със Созопол преди да се причисли към нас. Привлякохме Пламен Крумов. Нашето предпочитание да бъде част от тима бе огромно, тъй като може да ни помогне доста. Николай Николаев идва чартърен от Локомотив (Пловдив). Има и няколко млади момчета, които се причисляват към нас - Андрей Йорданов, Филип Ангелов, Лъчезар Георгиев. Имаме предпочитание и някои от играчите, които бяха в отбора през есента да останат, само че към момента водим диалози и няма дефинитивно решение ", добави Вутов.

“Ще проведем подготовка на нашата база, която дава всички условия по тази причина. Ще изиграем и няколко контроли, само че те към момента се прецизират. Целта ни ще е да се подготвим добре за пролетния полусезон, несъмнено. Ще заложим на повече работа, а медиините изяви ще са по-малко. Господин Манолов е човек, който обича извънредно доста футбола и мисля, че няма да остави по този начин елементарно тима ”, приключи Вутов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР