Новият наставник на Наполи Карло Анчелоти заяви, че очаква с

...
Новият наставник на Наполи Карло Анчелоти заяви, че очаква с
Коментари Харесай

Анчелоти: Ще опитам да предам опита си на Наполи


Новият ментор на Наполи Карло Анчелоти съобщи, че чака с неспокойствие да стартира работа в клуба. Опитният експерт размени на поста Маурицио Сари, подписвайки 3-годишен договор с неаполитанци. По този метод Анчелоти се завърна в Серия А за първи път от 2009 година насам, когато си потегли от Милан, откакто завоюва един път купата и два пъти Шампионската лига с "росонерите". Анчелоти ще получава по 6,5 милиона евро на година, а в треньорския му щаб ще влизат синовете му Давиде и Мино Фулко.

„ Много съм благополучен да се завърна назад в моята татковина и да застана отпред на един от най-великите тимове в Италия. Аз и моят екип сме тук, с цел да предадем на Наполи нашия опит и да помогнем на отбора да се бори за своите цели. Очакваме с неспокойствие това предизвикателство и започването на нов стадий във футбола, съобщи той пред формалния уебсайт на клуба.

Опитният експерт не пропусна да отдаде заслуженото и на президента на отбора Аурелио Де Лаурентис. „ Искам да благодаря особено на президента за доверието, което ми гласоподава, тъй като това е план, който доста ми хареса. Също по този начин желая да уверя почитателите ни, че ще работим интензивно и доста професионално, с цел да реализираме всички набелязани цели “, добави още Анчелоти. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР