Новият наставник на Милан Стефано Пиоли посочи какво за него

...
Новият наставник на Милан Стефано Пиоли посочи какво за него
Коментари Харесай

Пиоли: Важното е утре да покажем, че имаме ясни идеи

Новият ментор на Милан Стефано Пиоли уточни какво за него е най-важното в утрешния му дебют отпред на отбора, който е домашен мач против Лече. Той се надява играчите му да покажат, че разполагат с ясни хрумвания.

“Не разполагахме с доста дни, в които да работим дружно, само че значимото нещо в утрешния мач е да потвърдим, че имаме ясни хрумвания. Трябва взаимно да се опознаем. Методиката ми е фокусирана върху детайлите - от възстановителните извършения до диетата, с цел да може всичко това да ни донесе преимущества на терена и да ни разреши да играем на върха на опциите ни. Не попитах играчите ми за повода за какво нещата тук не потеглиха добре, а единствено им споделих, че дружно започваме ново премеждие. Мисля, че футболистите се нуждаеха от хрумвания, както и от това на кои позиции да играят и с какво движение. Така че работим точно върху тези неща.
Watch what the Coach had to say on tomorrow’s #MilanLecce

La conferenza di Mister Pioli è disponibile sulla nostra App

https://t.co/SWTea3GYoA #SempreMilan pic.twitter.com/ySTz9qBrTk
— AC Milan (@acmilan) 19 октомври 2019 година Защо одобрих поста в Милан, откакто бяха минали 7 кръга? Реших, че пристигам в влиятелен клуб с велика история, тъй че е чест да бъда тук. Ако си отпред на Милан, да играеш на “Сан Сиро” би трябвало да бъде спомагателна мотивация, а не терзание. Усещам, че съм подготвен за сходна работа. Преди 20 години не бях подготвен, поради което извлякох всичко допустимо даже и от отрицателния ми опит, с цел да се подобря. Утре ще навърша 54 години, като мисля, че имам нужната зрялост да работя на това равнище. Казах на Кшищоф Пьонтек да има вяра в себе си. Ако сме в Милан, значи имаме качества и би трябвало да потвърдим това. Рафаел Леао е повече нападател, в сравнение с крило, само че разполага с огромен капацитет, който незабавно може да даде резултати. Лукас Пакета може да е потребен както в нахлуване, по този начин и в отбрана. Хакан Чалханоглу се оправя по-добре, когато пресира в съперниковата половина и предизвиква проблеми на отбраната им”, съобщи Пиоли на конференцията си преди мача. Серия А 8 кръг, неделя 20 октомври  Милан 21:45предстои  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР