Новият наставник на Милан Марко Джампаоло изрази желанието си Сусо

...
Новият наставник на Милан Марко Джампаоло изрази желанието си Сусо
Коментари Харесай

Джампаоло: Сусо е световна класа, трябва да остане

Новият ментор на Милан Марко Джампаоло изрази желанието си Сусо да остане в отбора, макар информациите, че той може да бъде продаден на Рома.

“Все още ни липсва внимание към детайла, само че ще го придобием с времето. Отборът разбра това, което се пробвам да наложа, и играе с добър нрав. Най-много ми харесва, че всички са на едно мнение за концепциите. Вниманието към детайла е част от работата, само че момчетата схванаха музиката, която се пробвам да изсвирвам. Милан има някои мощни и класни играчи. Ако се научим на метода, по който желаеме да играем, ще бъдем още по-силни. Ще има спадове, само че ми харесват усърдието и отдадеността, които демонстрират.

Сусо е международна класа. Казах му го, както и на клуба. Сусо не е проблем за нас. Трябва да задържим най-хубавите ни играчи.

Giampaolo: " Suso is world class, he must stay " https://t.co/5X0qmopo43
— SempreMilan (@SempreMilanCom) 4 август 2019 година Хакан Чалханоолу е повсеместен футболист. Сложих го в средата на терена, тъй като Лукас Билия имаше проблем с и не желаех да пожертвам с него прекомерно доста. Наистина одобрявам Лукас. Даниел Малдини? Всичко е наред. Правилно беше, че би дузпата, като се има поради, че беше петият ни реализатор. За страдание, той изпусна, само че това беше потребно за него. Момчета като него се нуждаят от мачове, с цел да израстват, и в случай че не играят, те не се развиват”, разяснява Джампаоло след контролата с Манчестър Юнайтед, която “росонерите” изгубиха след дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР