Новият наставник на Барселона Кике Сетиен официално беше представен пред

...
Новият наставник на Барселона Кике Сетиен официално беше представен пред
Коментари Харесай

Кике Сетиен: Вчера бях сред кравите на село, а днес - в клубната база на Барса сред най-добрите играчи

Новият ментор на Барселона Кике Сетиен публично беше показан пред медиите. На първата си конференция той изрази вълнението си от опцията да води тима.

" Първо, бих желал да благодаря на клубното управление за опцията да бъда тук. Дори и в най-смелите си фантазии не съм си го представял. Аз съм доста прочувствен човек и през днешния ден е специфичен ден за мен. Развълнуван съм от този план и това предизвикателство. Най-важното е да се опитам да пренеса върху играчите моите възторг и предпочитание. Вчера се разхождах измежду кравите на село, а през днешния ден съм в клубната база на Барселона, тренирайки най-хубавите играчи в света в един тим, който в никакъв случай не бих могъл да подобря, тъй като това е максимумът.
" Yesterday I was walking along with the cows in my village and today I'm coaching the best in the world. "

Quique Setien settles in at Barca pic.twitter.com/OSeI8SLnE3
— B/R Football (@brfootball) January 14, 2020 Винаги съм бил в положителни взаимоотношения с Ернесто Валверде. Ценя свършената от него работа и ще се опитам да подкрепям контакт с него, тъй като има доста неща от неговия престой, които ще са ни от изгода. В месеците, в които чаках да поема нов тим, си мислех, че ще случа на подобен, който е обратно в класирането и е в неприятна поредност. Загубата в Суперкупата може би ще има последици, само че би трябвало да благодаря на Валверде за свършената от него работа и за обстановката, в която заварих тима. Не е обикновено да напуснеш тим, който е преди всичко в класирането.
@QSetien on watching #Messi and the team play over the years. pic.twitter.com/xXP8CuvasS
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 14, 2020 Ще поддържаме интензитета и условията, с цел да не ни се изплъзват мачовете, както се случи оня ден. Нещата са ми доста ясни. Винаги чувам останалите, само че е доста мъчно да се отрека от това, в което съм уверен. Аз съм първият, който ще отбрани своя тим и ще почине със своите хрумвания. Барса ще продължи по своя път и ще се подобрим във всяко допустимо отношение. Целта ми е да спечелим всички въможни титли още този сезон. За Барса няма различен път с изключение на да се усъвършенства всяка година и да печели колкото се може повече титли, до момента в който играе добре. Най-добрият път към успеха е положителната игра, значимо е да се обвържем с това. Говорих с няколко играчи, освен с Лионел Меси, който е специфичен и неповторим случай. Не се тормозя да си призная, че през последните 12-13 години се любувах на всеки мач на Барселона пред тв приемника. Въпреки възторженостите ми към играчите, всеки от тях би трябвало да си знае мястото ", съобщи Сетиен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР