Новият наставник на Барселона Кике Сетиен даде първата си пресконференция

...
Новият наставник на Барселона Кике Сетиен даде първата си пресконференция
Коментари Харесай

Кике Сетиен е приятно изненадан от първата си седмица в Барселона

Новият ментор на Барселона Кике Сетиен даде първата си конференция преди формален мач на отбора. Той приказва за първите си усещания от играчите, както и за метода на работа, който ще практикува.

“Честно казано, седмицата мина добре. Беше доста по-добре от това, което чаках, тъй като, когато пристигнеш в нов тим, постоянно има неустановеност в теб по какъв начин ще те одобри съставът. Изненада ме отношението към работата, както и приемането на измененията, които предлагам аз като нов треньор. Затова съм удовлетворен от всичко - от работата и от способността на играчите да въприемат всичко, което им кажеш. Всичко беше отлично.
— Setien: " This week went well, better than I expected. When you arrive at a new club, you always have doubts about how the reception will be. I was surprised by everyone's attitude here. I am very happy. "
— Barca Universal (@BarcaUniversal) January 18, 2020 Лионел Меси? Вярно е, че приказвах с Лео, както и с всички останали играчи. Но с него приказвах по същия метод, както с Жерард Пике или Нето. Няма да отхвърлям, че той е специфичен състезател. С всички организирах диалог в някой миг. Това ще бъде нещо извънредно. Харесва ми да разменям усещания с играчите, да знам какво мислят и да дискутираме моите оферти. Днес да вземем за пример приказвах с Артуро Видал и му обясних нещо в съблекалнята, а по-късно той го приложи на тренировката. Обратната ми връзка с играчите би трябвало да бъде цялостна.
@QSetien on becoming the Barça manager pic.twitter.com/ujPArbtsQF
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 18, 2020 След като изиграем няколко мача, стартовият състав от предходния мач няма да има значение за идващия. Не желая никой да прави изводи. Всички могат да играят. Да, има играчи, които са високо в йерархията, само че ми се желае всички да са наясно, че всеки ден ще би трябвало да си заслужат титулярното място. Този, който не играе, би трябвало да изчака и ще си поговоря с него. Ситуацията ще бъде ден за ден. Затова от време на време не обичам да приказвам за съответни играчи”, съобщи Сетиен преди утрешния дуел с Гранада. Примера дивисион 20 кръг, неделя 19 януари  Барселона 22:00предстои  Гранада
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР