Новият нападател на Уулвърхамптън Рафа Мир разкри, че от Реал

...
Новият нападател на Уулвърхамптън Рафа Мир разкри, че от Реал
Коментари Харесай

Реал Мадрид няма вина - Валенсия е причината за провален трансфер

Новият нападател на Уулвърхамптън Рафа Мир разкри, че от Реал Мадрид са сторили всичко по силите си, с цел да го вземат, само че от Валенсия са осуетили проекта на първенците. “На “Местайя” пристигнаха три-четири предложения от “Бернабеу”, само че всички те бяха отхвърлени. Просто от досегашния ми клуб не желаеха да ме пускат там. В същото време одобриха още първото предложение на Уулвс през декември”, изясни 20-годишният нападател.

Сметките на “прилепите” са се оказали точни, тъй като офертата на британския клуб е била по-висока от най-хубавата на “белите” - 2 млн. евро против 1,5 млн. Освен това самият Мир ще взима по-висока заплата в отбора от Чемпиъншип.
I’m very happy just playing today with wolves and feeling the great atmosphere of the Molineux Stadium. Thanks to all the fans and see you in the next match! 9 pic.twitter.com/KwBVBuyq2b
— Rafa Mir (@RafaMir33) January 6, 2018

От думите на футболиста не се схваща той да е останал неудовлетворен от неуспеха на договарянията с Реал. “Напуснах Валенсия, тъй като се нуждаех от план, в който да ме харесват и да разчитат на мен. Отказах да възобновя контракта си с испанците, тъй като те лъгаха по какъв начин са ми били предложили нов договор още преди година”, добави Рафа Мир.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР