Новият нападател на Реал Мадрид Лука Йович написа материал за

...
Новият нападател на Реал Мадрид Лука Йович написа материал за
Коментари Харесай

Лука Йович: Роден съм да вкарвам голове

Новият нападател на Реал Мадрид Лука Йович написа материал за платформата The Players’ Tribune. 21-годишният национал на Сърбия мина на “Сантиаго Бернабеу” от Айнтрахт (Франкфурт), а “белите” заплатиха към 70 милиона евро на сътрудниците си от Германия, с цел да си обезпечат подписа му.

“Понякога си мисля, че просто съм роден по този начин. Всеки има някакъв гений в живота, а аз считам, че моят е да въвеждам голове. Не знам по какъв начин в действителност заиграх като нападател, само че си припомням, че постоянно съм бил захласнат от желанието да бележа”, споделя Йович, който е най-младият състезател, осъществил 5 гола в един мач от Бундеслигата. Бившият футболист на Цървена звезда и Бенфика се разписа пет пъти във вратата на Фортуна (Дюселдорф) през предишния сезон в елита на Германия.
“Когато бях дребен, имах две видеокасети с всички голове на международни шампионати - от всяко едно до това през 2006 година. Бях очарован от Роже Мила от Камерун през 1990, както и от Роналдо, истинския Роналдо”, продължава Йович.

“Вероятно треньорите ми са забелязали, че имам инстинкт, тъй като ме сложиха в предни позиции още през цялото време. После нещата се развиха доста бързо. Преди няколко години единствено мечтаех да играя за Цървена звезда”, споделя още острието.

“Да играя полуфинал в Лига Европа, да играя на международно състезание и в този момент да мина в Реал, всичко това е необикновено. Но съгласно мен най-важното качество в един нападател в увереността. Никога не съм се съмнявал в себе си. Просто мисля, че съм роден с този гений и в никакъв случай не бих го сложил под съмнение”, прибавя Йович и споделя, че при един от последните сборове на националния тим на Сърбия, Стефан Митрович, който му е съотборник му е споделил, че му се желае да има неговото самочувствие и религия в личните благоприятни условия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР