Новият нападател на не се показа в най-добрата си светлина

...
Новият нападател на не се показа в най-добрата си светлина
Коментари Харесай

Новата звезда на Лудогорец - голмайстор, но сериозно скаран с дисциплината

Новият нападател на не се появи в най-хубавата си светлина преди прехвърлянето в българския клуб. Аржентинецът сподели, че може да сътвори съществени проблеми на Анте Шимунджа и управлението с неналичието си на дисциплина.
Както към този момент писа, 25-годишният футболист извиваше ръцете на своя някогашен към този момент клуб Атлетико Платензе, с цел да го пусне в Разград. Първо той отхвърли да се явява на тренировки и по-късно спря да подвига телефона на представители на клуба. Всичко това за да ги накара да одобряват офертата на българския първенец.
Тези дни огромното аржентинско спортно издание " Ole " написа още нещо смущаващо за Тисера. Оказа се, че той самичък се е откупил от Платензе, по всяка възможност със средства, предоставени му от Лудогорец. Сумата е милион $. След като се е споразумял с клуба за предварително преустановяване на контракта му (изтича в края на годината), аржентинецът е трябвало да се яви персонално пред нотариус и да подпише нужните документи.

Матиас обаче не е направил това, а е отпътувал за България, без да уведоми клуба. Той е изпратил собствен другар да разпише документите, откакто евентуално го е упълномощил.
Така нападателят, който е голмайстор на шампионата в последния сезон, даде съществени поръчки, че не почита престижи, даже тези, които му заплащат заплатата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР