Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало, който бе взет

...
Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало, който бе взет
Коментари Харесай

Новият нападател на Ман Юнайтед: Не ме интересуваше намаляването на заплатата, просто исках в Манчестър

Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало, който бе взет чартърен от Шанхай Шенхуа, показа първите си усещания си след прекосяването на "Олд Трафорд " в последните часове на трансферния прозорец.

"Беше доста трагично. Моят сътрудник ми се обади предния ден и ми сподели за интереса на Манчестър Юнайтед. Исках всичко да се случи. Няколко други клуба демонстрираха интерес към мен, само че аз споделих: "Моля, просто изберете Юнайтед, в случай че е допустимо ".

Official: Odion Ighalo will wear the no.25 at Manchester United #mulive pic.twitter.com/dg4md3US68
— utdreport (@utdreport) February 4, 2020
В 11 ч. в Шанхай сътрудникът ми се обади да ми каже, че Манчестър желае да подписа договорка, по тази причина се разсъниха същата вечер и започнах да диря преводач, който да отиде в съвета на шефовете и всичко останало. Не спах цяла нощ, защото трансферният прозорец завърши в 7 ч. шанхайско време. Агентът сподели, че ще получа обезщетение, с цел да отида в Юнайтед.

Казах: "Не ме интересува. Направи го да се случи. Искам да играя в Юнайтед. Не ме интересува какво ще бъде понижението на заплатата. Обадих се на майка ми, тя беше щастлива, плачеше и всичко това. Беше трагично, не спях и бях доста благополучен, че най-сетне се разбрахме ", съобщи Одион Игало.
Премиър лийг 26 кръг, понеделник 17 февруари  Челси 22:00  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР