Новият нападател на изпадналия от английската Висша лига Хъл Сити

...
Новият нападател на изпадналия от английската Висша лига Хъл Сити
Коментари Харесай

Англичанин: Бербатов прецака трансфера ми

Новият нападател на изпадналия от британската Висша лига Хъл Сити Фрейзър Кембъл уточни Димитър Бербатов като причина за провален негов трансфер през 2008 година в Уигън. 29-годишният футболист е младеж на Манчестър Юнайтед, само че има единствено два мача за първия отбор на „ алените дяволи” от 2006 до 2009 година, когато е преотстъпван чартърен на Антверпен в Белгия, Тотнъм и Хъл Сити. Наемът на Кембъл при „ шпорите” през сезон 2008/09 е част от договорката по прекосяването на Бербатов в Манчестър Юнайтед. Точно тогава Кембъл се надявал да заиграе в Уигън.

"Когато отидох чартърен в Тотнъм (б.р. през август 2008 година), бях със Стив Брус, който бе управител тогава на Уигън. Беше уговорено да отида там чартърен и получих позвъняване от Алекс Фъргюсън, че няма да има договорка за Бербатов, в случай че не отива в Тотнъм. Той ми даде избор, само че в действителност нямах подобен, в случай че в това има смисъл. Не беше прелестно, тъй като бях със Стив, а трябваше да отида при „ шпорите”. След този миг си помислих, че в случай че в миналото това още веднъж се случи и имам предварителна спогодба, ще бъда почтен с първия човек, с който съм се разбрал”, споделя нападателят, който през последните три сезона игра за Кристъл Палас, записвайки 43 участия и 5 гола за „ орлите” от Лондон във Висшата лига.

В своята кариера Фрейзър Кембъл игра още за Кардиф и Съндърланд, а за националния тим на Англия има една среща, откакто мина през юношеските обединения и младежкия отбор на „ трите лъва”.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР