Новият нападател на Фиорентина Педро Гилерме призна, че се вълнува

...
Новият нападател на Фиорентина Педро Гилерме призна, че се вълнува
Коментари Харесай

Нов съотборник на Рибери: Досега играех с него само на видеоигри

Новият нападател на Фиорентина Педро Гилерме призна, че се вълнува доста от опцията да бъде съотборник с именития Франк Рибери. Бразилецът съобщи, че единственият му допир с някогашния френски национал е включвал компютърни игри.

22-годишният Педро дойде от Флуминензе това лято, като съгласно медиите в Италия флорентинци са броили 11 милиона евро за подписа му плюс уговорка за 20-процентов дял при възможна последваща продажба.

„ Преговорите бяха дълги и желая да благодаря на всички, че в този момент съм част от подобен популярен отбор като Фиорентина”, съобщи Педро. „ Готов съм да играя против Ювентус този уикенд и се възвърнах от лека травма, тъй че изборът ще е на треньора. Нападателят, на чийто жанр бих желал да се опра, е Златан Ибрахимович – той има страхотни качества и техника. „ Деветката” във Фиорентина пък беше родена от кумир като Габриел Батистута, тъй че бих се радвал да последвам и неговите стъпки.”

„ Когато сътрудниците ми споделиха, че Фиорентина демонстрира интерес, неотложно се развълнувах, отчитайки традициите на клуба. Едва дойдох тук, само че се усещам подготвен и получих топло посрещане.”

„ Ще бъде необикновено да играя паралелно до Франк Рибери, тъй като неговата кариера приказва сама по себе си. Това е сбъдната фантазия, тъй като постоянно съм го избирал, когато играех видеоигри. Този тим на Фиорентина е основан, с цел да побеждава. Това ще бъде наслаждение за всички ни. Аз съм нападател, който обича да се движи и да основава пространства за съотборниците си.”

„ Преговори с Реал Мадрид? Вярно е, че имаше диалози, само че до договорка не се стигна, тъй като в оня миг бях контузен. Много съм благополучен да бъда във Фиорентина, това е значима стъпка в кариерата ми. Целта ми е да се върна в националния на Бразилия, а италианския футбол е голям късмет пред мен да се подобря като футболист”, приключи Педро Гилерме.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР