Новият нападател на Черно море Брено Тейшейра пристига във Варна

...
Новият нападател на Черно море Брено Тейшейра пристига във Варна
Коментари Харесай

Новият нападател на Черно море пристига в отбора тази седмица

Новият нападател на Черно море Брено Тейшейра идва във Варна тази седмица. " Морето " ще заплати трансферна сума на Крузейро за кариоката. Високият 188 см централен нападател идва на " Тича " като заместител на трансферирания в Зулте Варегем Матеус Машадо.

Брено се причислява към тима до 20 години на Крузейро през 2021 година От началото на годината до 30-ти юни е чартърен в Реал Валядолид Промесас. Той изигра шест мача в Испания, само че няма маркиран гол.
 Матеус Машадо: Гордея се, че имах опцията да нося екипа на Черно море
Матеус Машадо: Гордея се, че имах опцията да нося екипа на Черно море

Бразилецът подписа с белгийци

С акостирането му на " Тича ", бразилците в тима още веднъж ще бъдат трима. Останалите двама са Алекс Фернандес и Мишаел.

Прави усещане, че напоследък треньорът Илиан Илиев стартира все по-често да поглежда към прехвърляния на бразилци в тима и то от реномирани школи - Сантос, Гремио и в този момент Крузейро. Очакванията и очакванията на управлението са, че експертът ще успее да развие и Брено, както го стори с други негови сънародници като Родриго, Алекс и Машадо.

Освен, че е умел експерт, Илиев сподели и страховит усет за играчи, като съумява търпеливо да доразвие капацитета им, с което способства за изходящите им прехвърляния против положителни суми. Не е надалеч времето, когато Черно море ще може да се похвали с продажба на състезател за 2 000 000 евро. Засега най-скъпият произлязъл трансфер е на Мартин Минчев на Спарта Прага за милион и половина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР