Новият на Народното събрание Никола Минчев даде своето първо изявление

...
Новият на Народното събрание Никола Минчев даде своето първо изявление
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новият председател на Народното събрание отрече да има договор с ББР - не работил в адвокатска кантора, напуснал заради проекта на Харвардите

Новият на Народното събрание Никола Минчев даде своето първо изказване пред медиите в качеството си на парламентарен началник.

ПИК осведоми по-рано, че лобизъм изплува към името на новия парламентарен Никола Минчев, препоръчан от партията на Кирил Петков.

За Минчев, лидер на Политическа партия в листата в Пазарджик се знае, че работи като юрист към огромна и влиятелна юридическа адвокатска фирма, обслужващи корпоративни играчи от енергетиката - " Джингов, Гугински, Кючюков и Величков ".
свързани новини55142преди 3 часа
Заедно с всички сътрудници ще работим да се води една рационална полемика, без процедурни хватки. Екипът е сериозен, усещам се убеден, ще разгадавам и на тях, стартира Минчев.

" Аз не работя в адвокатска адвокатска фирма отпреди да се причисля към " Продължаваме промяната ". Нямам, аз нямам подписани контракти ", отговори Минчев да Ива Николова дали има нещо общо с източването на ББР и подписаните контракти от банката за правна помощ.

" Не се усещам с нещо по-голям от тях, в случай че това имате поради. Най-важното е, че сме равни, всеки има идентични права, отговорности, всеки има своята подготвеност ", смутолеви Никола Минчев на още едно запитване на Ива Николова с какво се усеща пръв сред равни.

Той призна, че не е управлявал в никакъв случай огромна група от хора, само че изрази убеденост, че ще успее да се оправи с управлението на 240 души в пленарна зала.

Минчев съобщи и, че не може да си спомни по кое време са му предложили поста за на Народното събрание. Имал е обаче диалог с Кирил Петков по тематиката.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР