Новият модел Suzuki JIMNY бе пуснат на пазара в Япония,

...
Новият модел Suzuki JIMNY бе пуснат на пазара в Япония,
Коментари Харесай

Малкият „самурай” е готов за авантюри

 all-new_suzuki_jimny_02

Новият модел Suzuki JIMNY бе пуснат на пазара в Япония, а у нас се чака да бъде стартиран в края на годината. Автомобилът се създава в страната на изгряващото слънце. Той се задвижва от новоразработен 1,5-литров бензинов мотор с мощ 102 к.с. при 6000 оборота и оптимален въртящ миг 130 Nm.

 all-new_suzuki_jimny_04

Малкият офроудър е оборудван със система за задвижване на четирите колела All Grip Pro. Компактните габарити улесняват напредването и маневрирането в градска среда, а отвън асфалтираните пътища японският „ самурай ” показва ненадмината проходимост за размерите си.

 55-10-6kol

Приключенският дух на JIMNY и опциите му да се оправя с тежките терени личат от грубоватия дизайн с ръбести форми. Запазени са отличителни характерности на модела като кръглите фарове, сегментираната радиаторна решетка и вградените в задната ризница правоъгълни светлини.

 all-new_suzuki_jimny_07

Пътническата кабина е комфортна и функционална, като предлага доста пространство за пасажерите съгласно габаритите си. По отношение на сигурността колата е оборудвана със актуалната технология Suzuki Safety Support.

 all-new_suzuki_jimny_05
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР