Новият модел е най-тънкият и лек сгъваем навътре смартфон на

...
Новият модел е най-тънкият и лек сгъваем навътре смартфон на
Коментари Харесай

IFA 2023: Дебют на смартфон-портмоне Honor Magic V2

Новият модел е най-тънкият и лек сгъваем във вътрешността смарт телефон на китайския бранд

„ Сгъваемите смарт телефони на Honor изминаха дълъг път, като всяка версия показва незабравим прогрес в дизайна, функционалността и издръжливостта ”, споделя Джордж Джао, основен изпълнителен шеф на компанията
(снимка: Honor)

Нова идея сгъваем „ телефон-портмоне “ показва Honor на почналото през днешния ден ревю за потребителска електроника и домашен уреди IFA 2023 в Берлин. Моделът се нарежда като най-тънкият и най-лек сгъваем във вътрешността смарт телефон с марката на Honor.

Honor има стратегическа визия да направи сгъваемите смарт телефони всеобщи, стана ясно от думите на изпълнителния шеф на компанията – Джордж Джао. Той показа новата идея Honor V Purse, която премисля сгъваемия смарт телефон като съвременно портмоне.

„ С нашата идея „ phone to purse “, изразена с телефона-портмоне Honor V, ние изследваме устойчиви решения, които употребяват най-новите сгъваеми технологии, дават път на творчеството и оформят утрешния метод на живот “, сподели Джордж Джао.

Концепцията преглежда електронните устройства като напълно нова категория фешън потребителски артикули, които оферират неограничени благоприятни условия за себеизразяване, подчертаха от компанията.

Телефонът-портмоне Honor V трансформира сгъваемия смарт телефон в финален зов на модата – физично-гитално (phy-gital) фешън изказване, с помощта на серия от персонализирани непрекъснато включени екрани (AOD), имитиращи портмоне или чанта, в това число дизайнерски детайли като верижки, пера и пискюли, които реагират и се поклащат със смарт телефона, до момента в който потребителят е в придвижване.

Новият Honor Magic V2 идеално илюстрира визията на компанията за сгъваеми смарт телефони
(снимка: Honor)

Концептуалният телефон също е съчетаем с избор от сменяеми каишки и верижки, които се захващат към пантата, с цел да може смарт телефонът да се носи без изпитание през рамо като клъч, портмоне или компактна дамска чанта.

Honor V Purse въплъщава и уговорката на марката към околната среда. В допълнение към включването на устойчиви материали като веган кожа за каишките, адаптивните AOD екрани могат да бъдат съчетани с всяко облекло. Докато стилната промишленост навлиза в едно по-дигитално измерение оттатък физическия свят, технологията на Honor обезпечава на процедура неограничени благоприятни условия за жанр и себеизразяване.

Така V Purse оказва помощ на потребителите, които са загрижени за околната среда, да понижат потреблението си на бърза мода и – което е по-важно – оказва помощ на света на модата да одобри новите технологии, с цел да насърчи потребителите да купуват по-малко и да употребяват по-дълго.

Honor си партнира с най-хубавите основатели на жанр, с цел да проектира серия от персонализирани AOD екрани за устройството с фешън благоприятни условия. В идната фаза компанията ще отвори API интерфейса, който разрешава на дизайнерите да употребяват датчици за жироскоп, допиране или околна светлина, и ще предложения гении от цялостен ​​свят да допринесат със лични решения, отразяващи последните трендове в модерния метод на живот.

Новият Honor Magic V2 идеално илюстрира визията на компанията за сгъваеми смарт телефони и идва със обилни усъвършенствания във форм-фактора, батерията, екрана и потребителското преживяване. Това е най-лекият и тъничък сгъваем във вътрешността смарт телефон на Honor. Устройството тежи единствено 231 г и в сгънато положение дебело единствено 9,9 мм.

Моделът разполага с ново потомство силициево-въглеродна двойна батерия със междинна дебелина от единствено 2,72 мм, която реализира висок потенциал от до 5000 mAh в тънкото и леко сгъваемо тяло на устройството.
още по темата
В допълнение, Magic V2 е екипиран с първата по рода си супер лека титаниева панта, примесена със личната стомана на Honor, която обезпечава спомагателна издръжливост и устойчивост на механизма на пантата. Смартфонът печели и документ за устойчивост от SGS, тъй като пантата устоя повече от 400 000 сгъвания, което обезпечава живот до 10 години при прегъване 100 пъти дневно.

Magic V2 разполага с тройна задна камера, която включва 50MP съществена камера (f/1.9), 50MP ултра необятна камера (f/2.0) и 20MP телефото камера (f/2.4). Предната двойна камера включва две 16MP камери (f/2.2).

Устройството се отличава и с нововъведения с грижа към индивида като технологията за широчинно-импулсна модулация (PWM), която разрешава на екрана да пулсира със скорост до 3840 Hz. Това минимизира напрежението на очите и обезпечава комфортно гледане даже при продължителна приложимост.

Magic V2 дава и нови благоприятни условия за интерактивни преживявания. Телефонът поддържа снимка на левитиращи обекти, както и фотоси на срещи и развлечения. За първи път Magic V2 включва Parallel Space – функционалност, която разрешава обособено и безвредно предпазване на професионално и персонално наличие.

Parallel Space прави допустимо и паралелното ръководство на приложения с двойно пространство (лично и професионално), сходно на втори телефон, който е подложен в сгъваемия телефон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР