Новият министър на земеделието на Бразилия нарече известната манекенка лоша

...
Новият министър на земеделието на Бразилия нарече известната манекенка лоша
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен предизвика гнева на бразилското правителство

Новият министър на земеделието на Бразилия назова известната манекенка " неприятна бразилка ", заяви Guardian. Повод за недоволството на управляващите е рецензията, която Жизел Бюндхен насочва към опазването на околната среда в родината й.
Манекенката е дипломат на Организация на обединените нации на доброволни начала по въпросите на околната среда. Тя постоянно подлага на критика изсичането на горите в Амазонската джунгла, а неотдавна се разгласи и срещу концепцията на новия президент на Бразилия да слее земеделското министерство с министерството за запазване на околната среда, съобщи БГНЕС.
" Жизел Бюндхен би трябвало да престане да обикаля в близост и да приказва неприятно за Бразилия ", сподели министър Тереза Кристина Диас.
Манекенката е обичана от доста бразилци и позициите ѝ имат тежест в обществото. През 2017 година тя се разгласи против даването на 600 хиляди хектара от Амазонската джунгла на аграрни бизнесмени. След мощен публичен отзив, тогавашният президент Мишел Темер наложи несъгласие на концепцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР