Новият министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова продължава

...
Новият министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова продължава
Коментари Харесай

Новият регионален министър Аврамова продължава с новите магистрали

Новият министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова продължава политиката с новите автомагистрали . " Изключително разгадавам на екипа си, който е с доста добра експертиза и доста опит, несъмнено провокациите са огромни и по никакъв начин не са малко ", разяснява пред Българска национална телевизия Аврамова.

" Аз съм инженер, познавам сектора , а в това време като министър ще извършвам политическата стратегия на държавното управление. Ще има последователност в политиката на министерството, главното е да продължим политиката за нови магистрални и скоростни пътища, за нова републиканска и пътна мрежа. Освен това, през 2019 година започват капиталовите планове, по които ВиК операторите ще бъдат бенефициенти за първи път. Ще продължим и въвеждането на новата тол система ", изясни тя.

Аврамова добави, че хора със познание и опит като Нанков би трябвало да бъдат включени в работата , за нея е доста скъпо да употребява неговите познания и опит , той ще е един от стълбовете в министерството , в случай че остане, само че не е ясно.

 Нанков оставя подредена къща на добър собственик
Нанков оставя подредена къща на добър собственик

Петя Аврамова даде обещание да продължи положителните политики

За оставки тя изясни, че политическата отговорност е честен акт на съпричастност към нещастието , не значи безусловно виновност на министър . Аврамова ще продължи да управлява всички настоящи и бъдещи планове.

" Инвеститорски надзор , който би трябвало да бъде повишен по осъществяването на всички инфраструктурни планове , надзор за работата на ДНСК, както и към лицензираните компании за строителен контрол. С сътрудниците ще помислим, в случай че би трябвало ще променим и нормативната база за контрола на тези компании, извършващи контрол ", разяснява тя.

 Без изненади мина ремонтът на кабинета
Без изненади мина ремонтът на кабинета

След часове на диспути в пленарна зала
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР