Новият Mercedes-Benz CLA Coupe беше представен в България с бляскаво

...
Новият Mercedes-Benz CLA Coupe беше представен в България с бляскаво
Коментари Харесай

Силвър Стар представи „лошото момче” на Mercedes-Benz: CLA Coupe

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe беше показан в България с блестящо празненство под тематиката Tokyo Drift. Събитието се организира в зала EFE на столичния хотел „ Маринела " пред специфични клиенти на формалния дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар. На неоновото шоу участваха над 100 посетители, които имаха опцията да се срещнат с преимуществата на динамичния модел.
Музикалното част бе поверена на известния DJ Deep Laid, а цялото празненство подкрепено от тематични храна и коктейли с японски претекстове, както и от премиерното наличието на няколко „ домакина " CLA.


В България новият Mercedes-Benz CLA се предлага на цени от 57 850 лева с Данък добавена стойност и с по-богато базово съоръжение. Автомобилът съчетава спортна визия и прочувствен темперамент с високоинтелигентни технологии. В допълнение, дизайнерският шедьовър е оборудван със идващото равнище на мултимедийната система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) с интериорен помощник плюс доста варианти за индивидуализация.
Почитателите на модела могат да тестват опциите на автомобила във всички местоположения на Силвър Стар в България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР