Новият ментор в Гласът на България“ Михаела Филева днес е

...
Новият ментор в Гласът на България“ Михаела Филева днес е
Коментари Харесай

Ужасно! Бащата на Михаела Филева биел майка й пред очите й!

Новият наставник в „ Гласът на България “ Михаела Филева през днешния ден е съумяла и щастлива, само че черни сенки минават над предишното й, които сигурно са оставили отпечатък за цялостен живот, разбра HotArena.

Михаела пораства без татко още от 2-годишна, откакто майка й Албена решава  да напусне мъжа си поради систематичен физически тормоз. Бебето е отгледано благодарение на бабата и дядото.

Майка ми се е осмелила да напусне татко ми в едни години, когато малко на брой са предприемали сходни стъпки. Причината за това решение била редовно домашно принуждение, което се е случвало пред мен. Много дами съумяват да намерят опрощение за насилниците в фамилията си, само че тя го е направила поради мен. Била е задоволително смела, с цел да не одобри държанието на татко ми за обикновено и да се реалокира дружно с мен при родителите си. Отраснах с баба и дядо, те ме възпитаваха, а мама беше моят образец.

 

През годините множеството време бях с родителите й, до момента в който тя работеше на няколко места, с цел да ни устоя финансово. С нея не прекарвахме доста време дружно, само че всеки миг е бил логичен и скъп. Днес съзнавам, че е бил тежък интервал, само че тогава не съм го усещала по този начин.

 

Тя ме възпита по този начин, че в никакъв случай да не чувствам неналичието на мъжка фигура в живота си “, изповядва се самата Михаела, цитира „ Галерия “.

Майка й я научила да бъде независима още от дете. Затова и през днешния ден певицата не желае непозната помощ, тъй като е научена да се оправя сама с всичко. Изпълнителката станала финансово независима доста рано.

От 16-годишна почнала да се устоя и припечелвала по някой лев, а още от дете пътувала непрекъснато по музикални фестивали. Подготвяла се добре и това й носело парични награди. С тях си купувала учебници, облекла, покривала свои разноски и потребности и това я карало да се усеща независима.

После запазила тази невзискателност и към този момент като певица с шлагери. Въпреки че била известна, продължавала да живее в общежитие в Студентски град като студентка в Музикалната академия. Така се чувствала в своята среда, а и не виждала смисъл да робува на предубеждения, че откакто се появява по малкия екран, би трябвало да има избран стандарт на живот. Чак към края на следването си купила по-скъп автомобил, а след това се пренесла и в независимо жилище. В знак на признателност предходната година Михаела купи къща на майка си в родния й град Велико Търново.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР