Новият мениджър на Суонзи Сити Карлос Карвахал вярва, че може

...
Новият мениджър на Суонзи Сити Карлос Карвахал вярва, че може
Коментари Харесай

Новият мениджър на Суонзи вярва в спасението

Новият управител на Суонзи Сити Карлос Карвахал има вяра, че може да помогне на тима да се измъкне от зоната на изпадащите във Висшата лига. 52-годишният португалски експерт сподели още, че желае да остане за дълго в отбора, макар че подписа контракт единствено до края на сезона. " Ще се опитам да консолидирам представянето на тима, тъй като желая да остана тук за дълго време ", сподели Карвахал пред клубния уебсайт.

Вчера Карвахал размени отпред на Суонзи Сити Пол Клемънт, който беше уволнен поради слабия старт на сезона във Висшата лига. Отборът заема последното място в класирането с едвам 13 точки след първите 20 кръга.
Welcome to @SwansOfficial, Carlos Carvalhal! #WelcomeCarlos pic.twitter.com/DT3BHm3bzx
— Swansea City AFC (@SwansOfficial) December 28, 2017

Португалецът беше отпред на втородивизионния британски Шефийлд Уензди в последните две години и половина. " Аз съм сигурен в себе си и в моя щаб. Ние можем да помогнем на тима да приключи сезона на по-добро място в класирането. Моето бъдеще не е проблем. Не се тормозя за един документ на хартия. Предстои ни доста работа, тежка работа, само че разполагаме с положителни играчи и имаме съответна цел. Ще се борим за точки във всеки мач, без значение от имената на противниците ", сподели още Карлос Карвахал, който е работил с над 15 разнообразни клуба в своята треньорска кариера. Португалецът ще дебютира отпред на Суонзи Сити при съботното посещение на 10-ия в класирането Уотфорд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР