Новият мениджър на Реал Мадрид Карло Анчелоти е в постоянен

...
Новият мениджър на Реал Мадрид Карло Анчелоти е в постоянен
Коментари Харесай

Анчелоти се свързал с Ричарлисон, иска го в Реал

Новият управител на Реал Мадрид Карло Анчелоти е в непрекъснат контакт с нападателя Ричарлисон, защото има интерес да го докара на „ Сантиаго Бернарбеу “. Както е известно, Анчелоти се завърна отпред на „ лос бланкос “ през месец юни, откакто избра да напусне Евертън.

Сега италианският необут се интересува да докара една от звездите на „ карамелите “ в Мадрид, а „ Goal “ твърди, че към този момент е бил извършен диалог сред двамата за възможен трансфер до момента в който нападателят е към момента с националния тим на Бразилия за шампионата Копа Америка.

Според изданието цената по сходен трансфер не е обсъждана, само че е ясно, че Евертън не би го пуснал на ниска цена, като се има поради, че има контракт с клуба до юни 2024 година. Порталът Transfermarkt.com го прави оценка на 55 милиона евро.

Ричарлисон играе за Евертън от 2018 година, когато мина след един сезон в Уотфорд. Оттогава 24-годишният нападател има 42 гола в 119 изяви за „ карамелите “, като 13 от тези попадения пристигнаха през миналия сезон.

Richarlison
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР