Новият мениджър на Нюкасъл Стив Брус не беше добре приет

...
Новият мениджър на Нюкасъл Стив Брус не беше добре приет
Коментари Харесай

Стив Брус се опита да успокои феновете на Нюкасъл

Новият управител на Нюкасъл Стив Брус не беше добре признат от почитателите на “свраките”, само че ще се опита да тушира напрежението. Той към този момент лети за Китай, където ще се запознае с играчите.

До момента Стив Брус беше отпред на Шефилд Уензди от Лига Чемпиъншип, само че през последната седмица договарянията сред трите страни минаха сполучливо и той към този момент е отпред на Нюкасъл, където би трябвало да наследи Рафаел Бенитес.

Испанецът напусна с изтичащ контракт в края на предишния сезон, само че почитателите на Нюкасъл към този момент показаха бурно недоволството си от решението в интерес на Брус и упрекват притежателя Майк Ашли в погрешно ръководство на клуба. Дори има група с хаштаг " БрусАут ", където е оповестен фиш от букмейкъра Betway и се показва Стив Брус като любимец номер 1 за първи уволнен управител.

Брус е роден край Нюкасъл и като дете е бил почитател на тима, което очевидно е било взето под внимание.

" Аз съм като всеки един джорди. В момента изживявам фантазията си”, съобщи Брус пред клубната телевизия в Шанхай, където Нюкасъл ще се срещне с Уест Хам в мач от шампионата Премиърлийг Азия Трофи. “Ако не си играл за Нюкасъл, само че си джорди, кое би било по-добро от това да седиш на най-важната седалка в клуба?!, споделя още някогашният централен бранител.

" Невероятно съм благополучен, че ми се дава тази опция и ще дам всичко най-хубаво, на което съм кадърен. Аз съм наясно, че в очите на някои футболисти не съм Рафа Бенитес, ясно ми е в какъв брой огромни обувки би трябвало да вляза. Но повярвайте ми, ще направя всичко, което е по силите ми, с цел да убедя невярващите, че грешат”, добави Стив Брук.

Нюкасъл за момента не е привлякъл нито един нов футболист това лято, а губи нападателите Саломон Рондон и Айозе Перес. Рондон играеше чартърен в Нюкасъл от Уест Бромич, само че притежателите му взеха решение да го продадат в китайския Далиен Ифън. Перес пък беше продаден на Лестър при започване на месеца за неуточнена трансферна сума.

Проблем за Брус ще бъде фактът, че двамата вкараха повече от половината голове за тима през предходната акция и в този момент той би трябвало да откри съответни заместници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР