Новият мениджър на Маначестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че

...
Новият мениджър на Маначестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че
Коментари Харесай

Тен Хаг постави първата цел за следващия сезон пред Манчестър Юнайтед

Новият управител на Маначестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че задачата на отбора през идната година е наложително попадане в зона. “Червените дяволи ” заемат шестото място в класирането и се нуждаят от победа в последния кръг, с цел да си обезпечат място в, тъй като при друго стичане на събитията са сложени пред опасността даже да се срина до Лига на конференциите.

“Шампионската лига - това е задачата наложително. Целта е да създадем още веднъж стабилно представящ се тим в, както направихме в и постигане до е първата причина. В Юнайтед би трябвало да се гради и да се печели. “Олд Трафорд ” е наименуван “Театъра на фантазиите ” с причина. Това е клуб с име, популярност и прелест в интернационалния футбол. Всеки знае историите на огромните тимове тук. Тези на сър Алекс Фъргюсън, несъмнено, само че и тези преди него. Страхотният отбор от петдесетте, който изчезва в самолетната злополука. Историята е впечатляваща. Имаме варианти, имаме финанси, факторите са налице, с цел да създадем верните стъпки ”, съобщи Тен Хаг.

Нидерландецът към този момент е в и е почнал своята работа при " алените дяволи ". Очакванията са на следващия ден да е на трибуните за последния мач на отбора за сезона против.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР