Новият мениджър на Евертън Сам Алърдайс планира сензационната оферта за

...
Новият мениджър на Евертън Сам Алърдайс планира сензационната оферта за
Коментари Харесай

Големия Сам готви изненадваща и амбициозна оферта за Обамеянг

Новият управител на Евертън Сам Алърдайс възнамерява сензационната оферта за огромната звезда на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг. Според " Мирър " опитният експерт счита, че габонецът най-добре може да замести продадения през лятото на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку. За задачата Алърдайс е подготвен да предложи 60 милиона паунда за Обамеянг, като няма да има никакъв проблем средствата да му бъдат обезпечени.

От няколко седмици се твърди, че в Дортмунд са решили да продадат своенравния нападател, ако получат подобаващата оферта за него през януари. Челси и Ливърпул също са спрягани като евентуални претенденти за Обамеянг.

През лятото " карамелите " похарчиха над 100 милиона паунда за селекция, само че но това не донесе предстоящите резултати и след серия от провали Роналд Куман бе уволнен и сменен точно от Алърдайс.

Би било много огромна изненада обаче Обамеянг да се съгласи да премине в тим, който на процедура няма действителни шансове да се класира за присъединяване в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР