Новият мениджър на Арсенал Унай Емери не крие, че през

...
Новият мениджър на Арсенал Унай Емери не крие, че през
Коментари Харесай

Емери призна, че Неймар е иззел ролята му в ПСЖ

Новият управител на Арсенал Унай Емери не крие, че през миналия сезон в Пари Сен Жермен не той е бил шефът. Тази роля е била конфискувана от закупения за рекордните 222 млн. евро Неймар.

“Знам по кое време аз отговорям за всичко и по кое време това не съм аз”, съобщи испанският ментор пред France Football News.

Той изясни, че да имаш подобен мощен футболист в тима си е сложна задача, тъй като той желае да е в центъра на вниманието.

“Не е елементарно да си треньор на Лионел Меси, Кристиано Роналдо или Ней. Те са най-хубавите в света и това си има цена, тъй като ти би трябвало да се адаптираш към тях. Погледнете примерно Джосеп Гуардиола в Манчестър Сити. Той е щастливец, тъй като в отбора си няма такава огромна персона, с която да би трябвало да се справя”, продължи Емери.

Obrigado Deus... muito feliz de ter mais uma oportunidade de representar a minha nação!
Partiu, Rússia!!!! pic.twitter.com/YNCStoMW7N
— Neymar Jr (@neymarjr) May 14, 2018
“По мое мнение сега водачът на ПСЖ е Неймар - продължи наставникът. - Или е в развой да се трансформира подобен. Той пристигна в тима, с цел да бъде водач - роля, която в Барселона нямаше по какъв начин да извършва поради Меси. В Сити шефът е Пеп, а в ПСЖ това е Ней. Преди няколко месеца един от футболистите ми сподели: “Мистър, вие се променихте през този сезон”. Очевидно беше, че няма по какъв начин да продължа да бъда същия треньор с Неймар в състава. Просто преминахме стадий на акомодация към него”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР