Новият мениджър Марк Хюз е оказал положително влияние в работата

...
Новият мениджър Марк Хюз е оказал положително влияние в работата
Коментари Харесай

Марк Хюз оказва положително влияние върху Саутхамптън

Новият управител Марк Хюз е оказал позитивно въздействие в работата на Саутхамптън, съобщи халфът на британския тим Пиер-Емил Хойберг. " Светците " се класираха за полуфиналите в шампионата за купата на Футболната асоциация след победа с 2:0 против Уигън, само че остават забъркани в борбата за оцеляване в елита.

" Той ни даде сила за нов старт, мога да го кажа от името на всички. Новият управител изисква дисциплинираност и поредност при работата. Разполагаме с добър състав и положителни футболисти. Това е може би идеална композиция. Нищо на света не е съвършено, само че това е един добър старт ", разяснява Хойберг.

RT MirrorFootball " Bertrand says Southampton boss Hughes has changed one thing - and it's workinghttps://t.co/aFJdfAausf pic.twitter.com/ACSdspULAv "
— Soccer Updates (@futballnigeria) March 19, 2018
Саутхамптън остава на 18-о място в класирането във Висшата лига.

" Това е доста хубаво възприятие. Само преди седмица бяхме на дъното и светът ни се срутваше, а в този момент сме на полуфиналите за купата на Футболната асоциация. Това не трансформира мястото ни в класирането. Трябва да се концентрираме върху задачите ни в шампионата и да погледнем позитивно на класирането в шампионата за купата ", сподели още 22-годишният датски национал.

Марк Хюз пое Саутхамптън предходната седмица, заменяйки Маурисио Пелегрино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР