Новият любимец на феновете на Ливърпул - вратарят Адриан, е

...
Новият любимец на феновете на Ливърпул - вратарят Адриан, е
Коментари Харесай

Фен контузил новата звезда на "Ливърпул"

Новият любим на почитателите на " Ливърпул " - вратарят Адриан, е получил травма и е под въпрос за мача против " Саутхемптън ". Причината за контузията са... празненствата след спечелването на Суперкупата на Европа и един нахлул на терена почитател.

Мърсисайдци подвигнаха трофея за четвърти път в своята история след мач против " Челси ", приключил с осъществяване на дузпи. Адриан стана воин, откакто избави последния удар на Тами Ейбрахам. След това съотборниците му побързаха да го поздравят, а внезапно в празненствата се включи и нахлул на терена почитател на мърсисайдци.

Did anyone see this slide tackle by some idiot after the shoot out... what the heck man!! #LFC #SuperCup pic.twitter.com/hJrGpiguMd
— Reaaz Ahmed (@ReaazAhmed) August 16, 2019

Докато тичаше към групата от футболисти, последователят се подхлъзна и изрита вратаря. След награждаването и празненствата стана ясно, че Адриан изпитва болежка в глезена, а мениджърът Юрген Клоп разкри, че е издут и той може да пропусне идващия мач.

" Знам, че почитателите обичат тима си и претърпяват всеки един мач, всяка обстановка, само че не разбирам по какъв начин такова нещо може да се случи. Доколкото разбрах, фенът е отишъл да се радва с тима, само че се е подхлъзнал, като е блъснал Адриан тъкмо в глезена. Засега наподобява, че той няма да може да играе в събота ", сподели Клоп.
Феновете на " Челси " недоволстват. Адриан мръднал напред (ВИДЕО) "Сините " от Лондон питат къде е VAR?
Адриан дойде в " Ливърпул " през лятото като свободен сътрудник. Той трябваше бързо да навлезе в ритъма на игра, защото титулярният пазач Алисон се контузи по време на първия мач от акцията в британската Висша лига. Така испанецът застана на вратата в първия мач за трофей от новия сезон и зарадва почитателите със забележителни рефлекси и положителни спасявания.

Ако Адриан не се възвърне за идващия мач, то на вратата на " Ливърпул " ще застане третият или четвъртият вратар на отбора. Това са 35-годишният Андрю Лонерган, който през предишния сезон пазеше в Лига 1 и юношата на клуба Кайомин Келехер, който е единствено на 20 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР