Новият луксозен воден транспорт пристига под водата. Да, защото не

...
Новият луксозен воден транспорт пристига под водата. Да, защото не
Коментари Харесай

Новият хит сред богатите са частни подводници за по над $2 милиона

Новият първокласен воден превоз идва под водата. Да, тъй като не става дума за следващата скъпа яхта, а за частните първокласни подводници, които се трансформират във все по-голям шлагер измежду богатите.

Подводните лодки оферират удобствата на първокласна яхта, дружно с неповторимите благоприятни условия на подводниците. Всъщност, можете да седнете комфортно и да се насладите на невероятни морски гледки, на стотици метри под морската повърхнина.

Съществуващите през днешния ден частни подводници съчетават технологии от последно потомство и грациозен дизайн и оферират разнообразни варианти във връзка с размер, форма и вътрешно пространство, излиза наяве от техните каталози.

Впрочем, има и частни подводници, които могат да се поберат и транспортират в по-голяма яхта. Има и изцяло самостоятелни.

Първата в света суперлуксозна подводница се споделя Neyk и е създадена в съдействие сред Ocean Submarine, MTU, Rolls-Royce и Bosch. Тя разполага с впечатляваща наблюдателна зона с преглед от 270 градуса, ситуирана на носа й. Освен това има лична библиотека и салон за посетители с пространство за най-малко 20 души. Сред останалите екстри са бар и изцяло оборудван камбуз.

Интериорът е със същия диаметър като на частен аероплан. Всеки клиент може да поръча личен дизайн на мебелировката. Осветлението и климатичната апаратура също са изграждани по отношение на желанията на хората.

Подводницата доближава 500 м дълбочина и да се движи с 15 възела. А цената стартира от $2 милиона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР