Новият Land Rover Defender е SUV специално проектиран за 21-ви

...
Новият Land Rover Defender е SUV специално проектиран за 21-ви
Коментари Харесай

SUV специално проектиран за 21-ви век: Новият Land Rover Defender

Новият Land Rover Defender е SUV особено планиран за 21-ви век – образован, подготвен за всевъзможни завършения и осигуряващ сигурност. Създаден с почитание към оригинала и предпочитание да бъде най-проходимият 4х4, новият Defender дава ненадминати качества, издръжливост и качество, както и усъвършенствана технология за офроуд.
Силует, който е невероятно да бъде комплициран, а в това време е напълно освежен. Изглежда крепък и е крепък, като в това време е инженерно направен да вълнува. Defender има общоизвестно име, безкрайни благоприятни условия и незабавно различим дизайн, а и може да бъде персонализиран да дава отговор на потребностите на притежателя си.



Същността на истинския Defender е в основата на напълно новия модел, като в купето са на фокус структурни детайли и фиксации, които нормално са скрити от гледката, а задачата е да има акцент върху простора и практичността. Иновативните функционалности включват скоростен лост, инсталиран на таблото, опционална трета седалка начело, която се трансформира в подлакътник и припомня за първите Land Rover коли. В резултат на това, Defender 110 предлага пет, шест или 5+2 места и товарно място зад втория ред седалки до 1 075 литра и 2 380 литра, когато втория ред е прегънат. Defender 90 ще може да транспортира шест пасажери, като компактният SUV ще бъде с дължината на фамилен хечбек.



Удобните за потребителя функционалности имат практични линии и съвременни софтуерни нововъведения. Устойчивите гумирани стелки са доста комфортни за ежедневните завършения и запаметяващите се експедиции и могат да се изчистят елементарно с четка. Опционално може да получите мек таван, който да открие страхотните гледки и да развее косите ви. Пътниците на втория ред могат да получат ужасно сафари прекарване като се изправят напълно и почувстват природата към тях в спряло състояние.

Дефиницията за устойчивост

Новото шаси на Land Rover е направено от алуминий и монокок, като структурата е основана особено за рискови транспортни средства и прилича дизайн на шаси вид " черупка " като при спортен автомобил, с цел да даде най-здравата архитектура на Land Rover до момента. Три пъти по-здраво е от което и да е обикновено шаси и слага най-хубавата основа за изцяло независимото въздушно или пружинно окачване, като в това време е уместно за електрифицирано задвижване.



Новият Defender е минал през повече от 62 000 теста преди да бъде инженерно утвърден. Шасито и архитектурата на планиране са издигнати по този начин, че да дават отговор на стандартите на Land Rover за рисково тестване (Land Rover’s Extreme Event Test). Този тип на тестване включва повтарящи се и продължителни въздействия върху автомобила, които са оттатък всевъзможни други проби за естествени SUV коли или пътнически коли.

По време на тестванията, прототипите са минали милиони километри по най-трудоемките терени на света, в това число фрапантни промени в температурата – от 50 градуса горещина в пустинята до -40 градуса мраз в Арктика и на височини от 3 000 метра в Колорадо.

Световно прочут първенец на пътя и отвън него

Трансформиращо обилие на опциите отличава новия Defender от всички останали. Постоянното задвижване на всички колела, двустепенната автоматизирана скоростна кутия, централен диференциал и опционален интензивно заключващ се заден диференциал обезпечават нужния хардуер за завършения в пустинята или вледеняващата Арктика, както и всичко по средата.



За първи път в Defender Terrain Response ще може да се конфигурира, позволявайки на офроуд специалистите да нагласят сами настройките съгласно събитията, до момента в който неопитните запалянковци могат да се доверят на интелигентната функционалност Auto. Новата архитектура е с пътен луфт от 291 мм, а ъглите на заход, рампа и отход са надлежно 38, 28 и 40 градуса. Дълбочината на прегазване е 900 мм и при Terrain Response 2 е подкрепена от система за гмуркане, наречена " new Wade ", която разчита подводния терен и разрешава на лидера да кара във вода със успокоение.

На сухопътни сектори, усъвършенстваната технология ClearSight Ground View оказва помощ на водачите да се възползват оптимално от всеобхватните качества на Defender, като излъчва на централния екран какво се случва под предния похлупак на автомобила. В резултат на това, новия Defender слага нови стандарти за проходимост, повишавайки прага на опциите както за офроуд, по този начин и за комфорт на пътя.

Мощност и успеваемост

Новият Defender предлага избор от усъвършенствани бензинови и по-чисти дизелови мотори, които подсигуряват мощ, незабавни реакции, цялостен надзор и успеваемост. През идната година към гамата мотори ще се причисли и Plug-In Hybrid (PHEV) представяйки напредъка на електрификация на задвижването в Land Rover.



При представянето налични ще бъдат четирицилиндров P300 и мощен шестцилиндров P400 с ефикасната технология мек (майлд) хибрид. Други варианти са двойката четирицилиндрови дизели D200 и по-мощния D240.

Технология от 21 век

Новият Defender е също толкоз софтуерно развъртян, колкото и устойчив. Той показва новата инфо-развлекателна система Pivi Pro на Jaguar Land Rover. Сензорният екран от идващото потомство е по-интуитивен и комфортен за потребление, като изисква по-малко входни данни за осъществяване на постоянно употребявани задания с съвсем моментални реакции.

В допълнение, новият Defender извежда на ново равнище технологията Software-Over-The-Air (SOTA) с 14 самостоятелни модула, способни да получават отдалечени актуализации. Чрез изтеглянето на данни, до момента в който клиентите спят вкъщи или са на далечни места, новият Defender ще се усъвършенства с напредването на времето: електронните актуализации каскадират до транспортното средство неотложно, без закъснение и без да е належащо посещаване в шоурум на Land Rover.



Персонализиран за вашия свят

Новият Defender ще се предлага в модели с къса и дълга база (90 и 110), с до шест места в 90 и алтернатива за пет, шест или 5 + 2 места в 110. Моделната гама включва Defender First Edition и най-високото равнище на съоръжение при Defender X, както и общоприетите, S, SE, HSE спецификации. Клиентите ще могат да персонализират автомобила си по повече способи, в сравнение с който и да е предходен Land Rover с четири пакета аксесоари. Пакетите Explorer, Adventure, Country и Urban придават на Defender характерен темперамент със особено селекциониран набор от усъвършенствания. Ексклузивният модел на First Edition се отличава с неповторима спецификация и ще бъде разполагаем през първата година от производството.



Клиентите ще могат да изберат и нов сатенен предпазен филм, с цел да създадат екстериорната багра още по-издръжлива. Устойчивата, без разтворител и изцяло рециклируема обвивка оказва помощ да се защищити от всичко - от драскотини на паркинга до по-дълбоки вреди. Защитният филм може да бъде фабрично приспособен с цветовете Indus Silver, Gondwana Stone и Pangea Green, като обезпечава неповторим актуален свършек и по едно и също време пази новата багра на Defender.

В допълнение към комплектите аксесоари, новият Defender се предлага с най-богатия избор от самостоятелни аксесоари, сглобявани в миналото за нов Land Rover, с всичко - от електрическо дистанционно управление, палатка на покрива и надуваеми водоустойчиви тенти до по-конвенционални системи за изтегляне и покривни стелажи.

Новият Defender ще бъде разполагаем на 128 пазара в света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР